De Allianz Bestelautoverzekering

Veel zelfstandigen en ondernemers zijn aangewezen op hun bestelauto. Stilstand of verlies kost geld. Daarom verzekeren ze die risico’s. Daarbij willen ze direct weten waar ze aan toe zijn, qua premie en voorwaarden. Samen met u laten wij zakelijk Nederland ondernemen. Maak kennis met de 4 sterke punten van onze Bestelautoverzekering.

4 sterke punten

Vervangende bestelauto bij (Beperkt) Casco
Als een ondernemer zijn bestelauto kwijtraakt door diefstal of total loss is dat een ramp. De ondernemer kan niet leveren, zijn klus niet klaren en zijn afspraken niet nakomen. Dat kost klanten, dat kost geld. Daarom zorgen wij voor een vervangende bestelauto via Allianz Global Assistance. Dat biedt zekerheid.

  • Vervangende bestelauto bij Volledig Casco: maximaal 30 dagen bij diefstal of total loss.
  • Vervangende bestelauto bij Beperkt Casco: maximaal 30 dagen bij diefstal, maximaal 7 dagen bij total loss.

Geen eigen risico bij Allianz Topherstel
Als een ondernemer schade claimt via zijn Casco-dekking, dan geldt een standaard eigen risico van € 225,-. Dat bedrag vervalt als hij kiest voor Allianz Topherstel. Feitelijk is er dan dus geen eigen risico. Reparatie door Allianz Topherstel heeft als extra voordeel dat de klant recht heeft op een vervangende bestelauto.

Lading eenvoudig mee te verzekeren
De lading van een bestelauto is vaak kostbaar. Of het nu om goederen of gereedschap gaat. Schade, verlies of diefstal is een tegenvaller die veel ondernemers niet 1-2-3 kunnen opvangen. Daarom kunnen ze eenvoudig hun lading meeverzekeren. Voor maximaal € 5.000,- of € 10.000,- per gebeurtenis. De dekking staat op de polis van de Bestelautoverzekering. Het standaard eigen risico is € 125,- per gebeurtenis. De ladingdekking geldt ook voor collectiviteiten. Een aparte offerte voor een ladingschadeverzekering is dus niet meer nodig.

Eenvoudig offreren en aanvragen via www.allianzbedrijven.nl
Ondernemers willen snel duidelijkheid. Over de dekking, de voorwaarden en de premie. U kunt die duidelijkheid direct geven via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl. Kenteken invullen, dekking kiezen en de juiste premie rolt eruit. Dankzij de kentekenkoppeling is de premie gebaseerd op de correcte cataloguswaarde: exclusief btw en bpm. Dit bespaart u tijd en geeft de ondernemer snel duidelijkheid.

Eenvoudig offreren en sluiten

Offreren en sluiten van de vernieuwde Bestelautoverzekering – met of zonder ladingdekking – gaat heel gemakkelijk via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl. Kenteken invullen, dekking kiezen en de juiste premie rolt eruit. Eenvoudiger en sneller kunt u uw klant niet bedienen. Dan is het alleen nog een kwestie van sluiten. Ook dat gaat met slechts 1 klik.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Bel uw accountteam. 

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Bestelauto­verzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.

Verzekeringskaart