Spaarhypotheek
(Niet meer af te sluiten) 

Een huis kopen is een van de belangrijkste financiële beslissingen in jouw leven. Natuurlijk wil jij de financiering goed geregeld hebben. Met de Allianz Spaarhypotheek kies jij voor een hypotheek die zekerheid en veel fiscaal voordeel biedt. Aan het eind van de looptijd heb jij genoeg opgebouwd om jouw hypotheek in een keer af te lossen.
  • De rente op jouw spaarpremie is even hoog als jouw hypotheekrente. Daardoor worden sterke schommelingen in jouw hypotheeklasten voorkomen
  • Jij profiteer gedurende de hele looptijd maximaal van hypotheekrenteaftrek
  • Gegarandeerd rendement: jij weet zeker dat jij jouw hypotheek kunt aflossen
  • Jij hoeft niets af te lossen gedurende de looptijd
  • Fiscaal voordeel. Jouw opgebouwde vermogen is onbelast
  • Extra voordelige overlijdensdekking
Jij kunt zorgen voor meer zekerheid met de Allianz Woonlastenverzekering. Bij arbeidsongeschiktheid heb jij dan de zekerheid dat jouw vaste lasten betaald worden.
Met de Allianz Spaarhypotheek leg jij iedere maand een bedrag in op een spaarverzekering, die gekoppeld is aan jouw hypotheek. Het gespaarde kapitaal is gegarandeerd. Jij weet dus zeker dat jij jouw hypotheek aan het eind van de looptijd kunt aflossen. 
De rente over jouw spaarpremie is even hoog als de hypotheekrente die jij betaalt. Als bij een nieuwe rentevastperiode de hypotheekrente hoger uitvalt, betaal jij meer rente. Maar jij kunt dan ook meer rente aftrekken. Bovendien ontvang jij over jouw spaarpremie ook een hogere rente. Jouw maandelijkse inleg gaat dan omlaag. Hierdoor blijven jouw totale hypotheeklasten ongeveer gelijk.
Als jij de zekerheid wilt dat jij jouw hypotheeklasten ook kunt betalen als jij onverhoopt arbeidsongeschikt wordt, kan jij kiezen voor de Allianz Woonlastenverzekering. Jij kunt dan ook bij arbeidsongeschiktheid in jouw vertrouwde huis blijven wonen.
Wil je contact met ons? Via de chat krijg je het snelst je antwoord. Wil je toch liever telefonisch een medewerker spreken? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.