Maak een foto in de XXL-Strandstoel en win een Sup Clean up uitje met een TeamAllianz-zeiler, je vrienden of familie! 

Allianz  is partner van het Watersportverbond en TeamAllianz, het nationale zeilteam. Maak tijdens het Allianz WK Zeilen een foto in de XXL-Strandstoel en win een Sup Clean up uitje met een van de TeamAllianz-zeilers en je vrienden of familie! 
  •  
  • Ga met de XXL-strandstoel op de foto
  • Plaats de foto op Instagram
  • Tag: @TeamAllianz_NL & #GetReadyForTheBest
  • Elke dag, van 10 tot en met 20 augustus, kiest het TeamAllianz-social team de leukste foto als dagwinnaar.
  • De dagwinnaar ontvangt een DM met uitleg over de stemronde op de laatste dag (via het @TeamAllianz_NL Instagram account).
  • Op 21 augustus zetten we alle dagwinnaars van 10 tot en met 20 augustus achter elkaar op story in een mooi template met stemsticker.
  • De foto met de meeste clicks op de stemsticker wint en krijgt uiterlijk 24 augustus bericht via DM.
  • De winnaar wint een Clean up on Tour-uitje voor maximaal 15 personen met een van de TeamAllianz-zeilers, onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde instructeur.
  • Via de website van Clean up on Tour kan de winnaar het programma zien en uit een van de geplande dagen en locatie kiezen.

Deze wedstrijd wordt je aangeboden door Allianz Benelux N.V. (hierna: ‘Allianz’) gevestigd in Rotterdam, Postadres: Postbus 761, 3011 AG ROTTERDAM, www.allianz.nl.

Deelnemer aan de actie is iedereen, die op de Instagram pagina van @TeamAllianz_NL een foto bij de XXL strandstoel tijdens het WK zeilen van 10 tot en met 20 augustus achterlaat en daarin @TeamAllianz_NL tagt. De dagwinnaars op 10 tot en met 20 augustus maken kans om een Clean up on Tour-uitje voor maximaal 15 personen (>18 jaar en in het bezit van zwemdiploma A) met een van de TeamAllianz-zeilers te winnen.

Elke deelnemer mag maximaal één keer meedoen aan deze actie. Deelname is gratis. Personen niet woonachtig in Nederland of zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.

De wedstrijd loopt van 10 tot en met 20 augustus 2023. Deelname na deze datum is niet meer mogelijk.

De wedstrijd kent 1 prijswinnaar aan het einde van de wedstrijdperiode. Indien Allianz binnen 48 uur geen contact heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar, vervalt de prijs en heeft Allianz het recht een andere winnaar te selecteren. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt via het Instagram kanaal @TeamAllianz_NL, uiterlijk op 24 augustus 2023.

Alle door jou aan Allianz verstrekte persoonsgegevens worden in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerkt onder verantwoordelijkheid van Allianz Benelux N.V. Allianz verwerkt de verstrekte persoonsgegevens voor communicatie met de deelnemers over de wedstrijd en om de uitreiking van de prijs te kunnen laten plaatsvinden. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Het privacy statement van Allianz vind je hier: Privacystatement | Allianz

Allianz is niet aansprakelijk voor door de deelnemer geleden verlies of schade die voortvloeit uit of verband houdt met het deelnemen aan de wedstrijd, onderwerp/inhoud van de inzendingen en/of de ter beschikking gestelde prijs, deelname aan Clean up on Tour-uitje.

De prijs is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.

Van de prijswinnaar zullen foto’s worden gemaakt. Om de prijswinnaar bekend te maken, zullen de gemaakte foto’s geplaatst worden op het Instagram kanaal @TeamAllianz_NL en op de website www.cleanupontour.nl.

Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd en aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend.