Onze zakelijke
Personenautoverzekering

  • Compleet product
  • Concurrerend tarief
  • Eenvoudig offreren en muteren

Onze zakelijke Personenautoverzekering kent een uitgebreide en complete dekking, met daarbij specifieke dekkingen voor elektrisch auto's. Daarnaast hanteren we een zeer gedifferentieerde tariefstructuur waardoor onze zakelijke Personenautoverzekering naar verwachting voor je relatie bijzonder aantrekkelijk is.

En heeft jouw relatie een wagenpark van 6 tot en met 19 zakelijke personen- en/of bestelauto’s? Dan kan je via het Bedrijfswagenpakket eenvoudig en snel een nog scherpere premie bieden.

Eén van de onderscheidende kenmerken van onze autoverzekeringen is de zeer geavanceerde wijze waarop we de premie bepalen. De premie bepalen we namelijk op basis van een groot aantal factoren, zoals merk auto, type, vermogen, gebruik, brandstof, kleur, gekozen dekking en kenmerken van de verzekeringnemer, zoals bijvoorbeeld vestigingsplaats, adres en schadevrije jaren. Ook houden we bij de vaststelling van de premie rekening met ontwikkelingen die de kans op schade beïnvloeden.

Met dit tarief en de andere voordelen is onze zakelijke Personenautoverzekering voor jouw relaties naar verwachting bijzonder aantrekkelijk. Dit geldt zowel voor auto’s die je sluit als losse zakelijke personenautoverzekeringen, als voor zakelijke personenauto’s binnen het Bedrijvenpakket of het Bedrijfswagenpakket (het pakket voor wagenparken tot en met 19 voertuigen). 

Laadpaal meeverzekerd

Rijdt jouw relatie een elektrische auto (hybride of 100% elektrisch)? En heeft je relatie een laadpaal? En is deze niet verzekerd op een andere verzekering? Dan bieden wij op onze autoverzekering een allrisk dekking, voor schade als gevolg van een van buitenaf komend onheil (bijvoorbeeld brand, aanrijding). Deze extra dekking geldt uitsluitend als de auto eigendom van jouw relatie is. Deze extra dekking geldt niet voor auto’s die geleased worden.

Laadkabel meeverzekerd

Accessoires, zoals de laadkabel, zijn bij de (Beperkt) Casco-dekking standaard meeverzekerd tot € 3.500,-. Tot de accessoires behoren naast de laadkabel ook de sleepkabel, een gevarendriehoek, een pechkoffer, het brandblusapparaat, een verbandtrommel, een dakdrager, een dakkoffer en een fietsendrager. Indien gewenst kun jij de dekking voor accessoires verhogen. 

Pechhulp bij een lege accu

Rijdt jouw relatie een 100% elektrische auto en wordt deze niet geleased? En komt je relatie in Nederland stil te staan met een lege accu? Dan helpen wij jouw relatie verder. Onze hulpverlening bestaat uit het vervoer van de auto naar de dichtstbijzijnde publieke laadpaal of naar de geplande eindbestemming van die rit. Geen zorgen dus! 

Heeft jouw relatie te maken met een ongeluk in Nederland en kan je relatie niet meer doorrijden? Dan krijgt jouw relatie maximaal 5 dagen een vervangende auto. Dit biedt je relatie gemak en zekerheid.

En heeft jouw relatie te maken met schade? Dan krijgt je relatie een vervangende auto zolang zijn auto via een Topherstelbedrijf wordt gerepareerd. Topherstel is ons netwerk van schadeherstelbedrijven.

Accessoires zijn bij de (Beperkt) Casco-dekking standaard meeverzekerd tot € 3.500,-. Je kunt de dekking indien gewenst nog verder verhogen. Tot de accessoires behoren onder andere de eventuele elektrische laadkabel,de sleepkabel, een gevarendriehoek, een pechkoffer, het brandblusapparaat, een verbandtrommel, een dakdrager, een dakkoffer en een fietsendrager.

Kan jouw relatie na een ongeluk niet meer verder rijden? Dan kan je relatie gebruik maken van de Allianz Nederland Hulpdienst. Wij slepen dan de auto weg en regelen en betalen het vervoer van jouw relatie en zijn eventuele passagiers naar een adres in Nederland.

Gaat het om een ongeluk in het buitenland? Dan heeft jouw relatie recht op een vervangende auto gedurende maximaal 15 dagen tijdens de reparatie van zijn auto. In plaats van een vervangende auto, kan je verzekerde ook kiezen voor een vergoeding van € 30,- per dag gedurende de reparatie (maximaal 15 dagen). Daarnaast regelen en betalen wij het vervoer van de auto naar een adres in Nederland als de buitenlandse garage de auto niet binnen 10 dagen zo kan repareren, dat het veilig is ermee te gaan rijden en terug te gaan. 

Let op: Deze vervangend vervoerregeling tijdens reparatie of na ongeluk geldt niet als het om een van de volgende auto’s gaat: lesauto, lease-auto, oldtimer, verhuurauto, 9-persoonsbusje of taxi.

Vanzelfsprekend kan je eenvoudig eventuele nevendekkingen meeverzekeren. Denk daarbij aan de schadeverzekering voor inzittenden, de rechtsbijstandverzekering, de ongevallenverzekering voor inzittenden en de pechhulp.

Je kunt de zakelijke Personenautoverzekering sluiten als onderdeel van het Bedrijvenpakket. Je biedt jouw relatie dan naast overzicht en gemak ook extra financieel voordeel. Je relatie krijgt bij twee verschillende soorten verzekeringen in het Bedrijvenpakket al een korting van 2,5%. En deze loopt op tot 10% bij 6 of meer soorten verzekeringen. PS. de korting geldt niet op de premie voor de zakelijke Personenautoverzekering zelf.

Heeft jouw relatie een wagenpark van 6 tot en met 19 zakelijke personen- en/of bestelauto’s? Dan is het Bedrijfswagenpakket voor jouw klant een zeer aantrekkelijke optie.

Zie voor meer informatie  www.allianz.nl/bedrijfswagenpakket

 

Via de mkb-portal kan je snel en eenvoudig de premie voor de personen- en/of bestelauto’s van jouw relatie berekenen. Of het nu om één voertuig gaat of om een wagenpark van 19 voertuigen. Je voert uitsluitend de kentekens, de gewenste dekking en de schadevrije jaren in en de juiste premie rolt eruit.
En handig om te weten. Ook het bijsluiten of het vervangen van voertuigen kan je eenvoudig en snel via de mkb-portal doen.

Ook deze kan je eenvoudig en snel via mkb-portal offeren en afsluiten. In deze instructievideo kan je zien hoe je dit doet.

En heeft jouw relatie een klein wagenpark? Bestaande uit 6 t/m 19 voertuigen (personenauto’s en/of bestelauto’s)? Dan is het Bedrijfswagenpakket een zeer interessante oplossing. Het offreren en sluiten van het Bedrijfswagenpakket gaat heel gemakkelijk. En uniek; met de optie schadevrije jaren optimalisatie biedt je jouw klant eenvoudig de meest gunstige premie. Klik hier voor meer informatie over het Bedrijfswagenpakket.

Neem dan contact op met je vaste aanspreekpunt bij Allianz. Of neem contact op met de medewerkers van het Contactcentrum Zakelijke Schadeverzekeringen via het algemeen telefoonnummer 088-577 21 00  . Zij helpen jou graag verder. Het contactcentrum is op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar.