Zakelijke personenautoverzekering

✓ Compleet product
✓ Concurrerend tarief
✓ Eenvoudig offreren
✓ Gemakkelijk muteren

Nieuw! Onze zakelijke personenautoverzekering

Speciaal voor de zakelijke markt hebben we een nieuwe zakelijke personenautoverzekering ontwikkeld. Het tarief van dit product is op basis van de meest recente risicoprofielen en inzichten van de zakelijke rijder vastgesteld. En is hierdoor nog concurrerender. Met de introductie van dit nieuwe zakelijke personenauto-product komt het afsluiten van nieuwe zakelijke polissen op het particuliere personenauto-product (exclusief BTW) te vervallen.

Belangrijkste pluspunten

Hieronder treft u een overzicht van de pluspunten van onze nieuwe zakelijke personenautoverzekering.

Het tarief van onze nieuwe zakelijke personenautoverzekering is op basis van de meest recente risicoprofielen en inzichten van de zakelijke rijder vastgesteld. Hierdoor is het tarief nog concurrerender. Via onze MKB-portal www.allianzbedrijven.nl kunt u binnen het Bedrijvenpakket eenvoudig en snel de premie berekenen en offreren. U voert het kenteken, de gewenste dekking en de schadevrije jaren in en de juiste premie rolt eruit. Dankzij de kentekenkoppeling is de premie gebaseerd op de correcte cataloguswaarde.

Vanzelfsprekend kunt u in de MKB-portal eenvoudig de gewenste nevendekkingen en eventuele extra accessoires meeverzekeren. Denk daarbij aan de schadeverzekering voor inzittenden, de rechtsbijstandverzekering, de ongevallenverzekering voor inzittenden en de pechhulp. En heeft het voertuig extra accessoires? De extra accessoires zijn tot € 1.250,- gratis meeverzekerd. Zijn de extra accessoires meer waard? Dan kunt u het extra bedrag eenvoudig meeverzekeren.

De nieuwe zakelijke personenautoverzekering kent geen optie bonusmalus-garantie.

Heeft uw klant een (Beperkte) Casco-dekking? En kan hij door een ongeluk in Nederland niet verder rijden? Dan kan uw klant een vervangende auto regelen via de Allianz Nederland Hulpdienst. Uw klant krijgt de auto maximaal 5 werkdagen achtereen. De dag van het ongeluk telt mee. Uw klant krijgt deze vervangende auto alleen als hij direct na het ongeval de Allianz Nederland Hulpdienst heeft ingeschakeld.

Betalen wij de schade aan de auto, en laat uw klant de auto repareren door een Topherstelbedrijf? Dan krijgt uw klant een vervangende auto zolang de auto bij deze garage gerepareerd wordt. Topherstel is ons netwerk van schadeherstelbedrijven.

Let op: 
Deze vervangend vervoerregeling tijdens reparatie of na ongeluk geldt niet als het om een van de volgende auto’s gaat:
- lesauto
- lease-auto
- verhuurauto

Kan uw klant na een ongeluk niet meer verder rijden? Dan kan uw klant gebruik maken van de Allianz Nederland Hulpdienst. Deze sleept de auto weg en zorgt bij een (Beperkte) Casco-dekking binnen Nederland direct voor vervangend vervoer.

Heeft uw klant schade? Dan kan uw klant contact opnemen met één van de ruim 300 schadeherstelbedrijven die aangesloten bij Allianz Topherstel. Uw klant is dan gegarandeerd van een eersteklas-schadeherstel volgens de fabrieksspecificaties. En het eigen risico wordt verminderd. Betalen wij de schade aan de auto, en laat uw klant de auto repareren door het Topherstelbedrijf? Dan krijgt uw klant een vervangende auto zolang de auto bij deze garage gerepareerd wordt.

Let op: 
De vervangend vervoerregeling tijdens reparatie geldt niet als het om een van de volgende auto’s gaat:
- lesauto
- lease-auto
- verhuurauto

U kunt de zakelijke personenautoverzekering sluiten als onderdeel van Het Bedrijvenpakket. Naast overzicht en gemak biedt u uw klant dan ook extra financieel voordeel. Uw klant krijgt bij twee verschillende soorten verzekeringen in het Bedrijvenpakket al een korting van 2,5%. En deze loopt op tot 10% bij 6 of meer soorten verzekeringen. PS. de korting geldt niet op de premie voor de zakelijke personenautoverzekering.

Heeft uw klant een “klein” wagenpark dat uit 6 t/m 19 voertuigen bestaat? Dan is voor uw klant het Bedrijfswagenpakket een zeer aantrekkelijke optie. Zie voor meer informatie www.allianz.nl/bedrijfswagenpakket.

Zie voor meer informatie de polisvoorwaarden

Eenvoudig en snel offreren, sluiten en muteren

Via onze MKB-portal www.allianzbedrijven.nl kunt u eenvoudig en snel de premie voor onze nieuwe zakelijke personenautoverzekering berekenen en offreren. Ook kunt u via de portal eenvoudig wijzigingen in de gegevens van uw klant doorvoeren. En aanpassingen op polisniveau doorgeven. 

Zelf uw provisie bepalen

U kunt in de MKB-portal zelf bepalen welk provisiepercentage van toepassing is. U kunt de premie en uw provisie zelf beïnvloeden via een provisieschuif. U bepaalt uw provisie. Deze kunt u tussen de 0 en de maximale provisie laten variëren. De standaardwaarde is de maximale provisie. De provisie bij de nieuwe zakelijke personenautoverzekering is standaard 15%. Deze standaardwaarde geldt ook voor de nevendekkingen die u op de personenautoverzekering kunt bijsluiten.

Nieuwe zakelijke autoverzekering ook in Rolls

Onze nieuwe zakelijke personenauto­verzekering is ook in de vergelijkingsprogrammatuur van Rolls opgenomen. Zo kunt u ook via dat platform eenvoudig ons product meenemen. De nieuwe zakelijke personenauto­verzekering is in Rolls vermeld onder de naam “Allianz Personenauto Zakelijk” en als ZZP-variant onder "Allianz Personenauto Zakelijk ZZP".

Meer informatie?

Neem dan contact op met uw vaste contactpersonen bij Allianz. De contactgegevens van uw team kunt u inzien via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl onder het tabblad “Uw Team”.

Verzekeringskaart Zakelijke Personenautoverzekering