Meld u nu aan voor de informatiesessie 'jong geleerd, Ouwehands gedaan'

Hoe meldt u zich aan?

  • Klik op onderstaande blauwe knop en vul het aanmeldformulier volledig in. U ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging van uw aanmelding per e-mail, met daarin het tijdstip van aanvang van de informatiesessie.

Hoe haalt u het meeste uit de informatiesessie?
We starten de sessie met algemene informatie over welke mogelijkheden u heeft met uw opgebouwde pensioenkapitaal. Na dit algemene gedeelte is er gelegenheid om medewerkers van Allianz vragen te stellen over uw persoonlijke situatie. Het is daarom handig uw meest recente Uniform Pensioen Overzicht (UPO) mee te nemen.

Locatie/plattegrond
De informatiesessie vindt plaats in het Fonkelhuis van Stichting Fonkel. Het Fonkelhuis staat midden in Ouwehands Dierenpark en heeft een eigen ingang tot het park. Stichting Fonkel zet zich in om voor ieder kind, met of zonder beperking, een dagje uit zo toegankelijk mogelijk te maken.

Bereikbaarheid

Het Fonkelhuis is gelegen in Ouwehands Dierenpark. Parkeren kunt u op P2 Sportpark Candia/Wereldpaleis (niet bij het parkeerterrein P1 van Ouwehands Dierenpark). Ga het parkeerterrein op, links voor het Wereldpaleis langs en volg het hek aan uw rechterhand. Gebruik Grebbeweg 97 in Rhenen voor uw navigatie.

Het dierenpark is ook te bereiken met het openbaar met bus en trein. Het NS-station ligt op 800 meter loopafstand en de bussen stoppen direct voor de ingang van het park.