Allianz Plus Hypotheek

Een huis kopen en een betalingsverplichting aangaan voor 30 jaar? Dan wil jij geen risico's lopen. Met de bankspaarhypotheek van Allianz heb jij de zekerheid dat jij voldoende spaart om jouw hypotheek straks af te kunnen lossen. En jij profiteert van lage kosten, een gunstige rente en fiscale voordelen. De hypotheek is altijd maatwerk, geeft duidelijkheid over jouw kosten en biedt ook beleggingsmogelijkheden.
  • Zekerheid. Geld sparen op een spaarrekening om jouw hypotheek af te lossen
  • Scherpe rente, dus lage lasten
  • Lage kosten, dus meer rendement
  • Duidelijkheid over wat jij betaalt en waarvoor
  • Fiscaal voordeel. Jouw opgebouwde vermogen is onbelast
  • Fiscaal voordeel door hypotheekrenteaftrek
  • Flexibiliteit. Jij kan ook beleggen in één van de modelportefeuilles als je streeft naar een hoger rendement
Jij kan er ook voor kiezen om te beleggen in één van de modelportefeuilles. Jij belegt dan via jouw Allianz Plus Hypotheekrekening of Allianz Plus Rekening, automatisch in de best presterende beleggingsfondsen van Allianz Nederland Asset Management. Zo heb jij uitzicht op een hoog rendement (op basis van historische gegevens), maar óók veel gemak en service, waarvoor jou géén extra kosten betaalt.
Allianz Plus biedt jou de extra service van ‘Automatisch Rebalancen’. De verdeling van jouw beleggingen wordt jaarlijks weer in overeenstemming gebracht met de vastgestelde verdeling binnen jouw Allianz Plus Modelportefeuille.
Met de Allianz Plus Hypotheek leg jij iedere maand een bedrag in op een Spaarrekening Eigen Woning, die gekoppeld is aan jouw hypotheek. Het gespaarde kapitaal is gegarandeerd. Jij weet dus zeker dat jij jouw hypotheek aan het eind van de looptijd kunt aflossen. 
De Allianz Plus Hypotheek biedt jij ook de mogelijkheid (een deel van) jouw inleg te beleggen in modelportefeuilles. Deze modelportefeuilles sluiten naadloos aan op jouw beleggingsprofiel. Jij loopt in dat geval wel meer risico dan wanneer jij alleen inlegt op jouw spaarrekening. Jouw financieel adviseur kan jou meer vertellen over risico's en de mogelijkheden van deze beleggingen. Vraag hem om informatie en een berekening.
Met de Allianz Plus Hypotheek ontvang jij een duidelijk overzicht waarop jij precies kunt zien hoeveel jij aan kosten betaalt.
Als jij de zekerheid wilt dat jij jouw hypotheeklasten ook kunt betalen als jij onverhoopt arbeidsongeschikt wordt, kan jij kiezen voor de Allianz Woonlastenverzekering. Jij kunt dan ook bij arbeidsongeschiktheid in jouw vertrouwde huis blijven wonen.
Het risico van dit product is zeer klein.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.