Een eigen bedrijf starten?


Lees meer over ons Bedrijvenpakket voor zzp’ers
 
Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Als zzp’er is het belangrijk dat u op de hoogte bent van risico’s die u loopt en hoe u zich hier het beste tegen kunt verzekeren.
Allianz heeft verschillende verzekeringspakketten voor zzp’ers en mkb’ers. Bent u zzp’er? Dan kunt u direct  een pakket samenstellen, een premie berekenen en een offerte aanvragen. Wilt u de verzekering afsluiten? Of bent u mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.
Als zzp’er leeft u voor uw zaak. U bént uw zaak. Daarom wilt u  uiteraard voorkomen dat u niet meer kunt werken. Dan heeft u immers geen inkomsten meer. Als er toch iets gebeurt, dan weet u met een arbeidsongeschiktheids­verzekering dat u een uitkering krijgt. Zo kunt u zonder zorgen aan het werk.
Ook als u zzp’er bent, kan er weleens iets misgaan waardoor u schade aan een ander toebrengt. Bijvoorbeeld als u bij uw opdrachtgever een kop koffie over een laptop gooit, maar ook ingrijpendere schades. Aansprakelijkheids­verzekeringen dekken de gevolgen van deze ongelukken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de eventuele gevolgen van uw werk.
Als startende zzp’er bent u er uiteraard nog helemaal niet mee bezig, maar ooit komt dat moment. U stopt met werken. U gaat met pensioen. U krijgt dan AOW. En pensioen dat u heeft opgebouwd als u in loondienst heeft gewerkt. Maar verder is er niets  voor u geregeld.  Het loont dus om op tijd te beginnen met sparen voor uw pensioen.
Niet elke zzp’er kan vanaf de keukentafel werken. Soms moet u ook op pad met de auto. Wanneer u bijvoorbeeld met uw handen werkt, zult u regelmatig materiaal en gereedschap moeten vervoeren in uw bestelbus. Kies de autoverzekering die bij u past. 
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.