DGA Pakket op maat


Uw adviseur kan samen met u uw wensen in kaart brengen en het Allianz DGA Pakket op maat voor u samenstellen.

 
Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent u gewend om vooruit te kijken en initiatief te nemen. U neemt beslissingen die uw bedrijf veiligstellen en vooruit helpen. In uw privé-leven is dat niet anders. Als DGA heeft u veel vrijheid bij het samenstellen van uw oudedagsvoorziening. Het Allianz DGA Pakket biedt u deze vrijheid en veel mogelijkheden. Het is geheel naar uw wens en uw situatie in te richten.

Wat is het Allianz DGA Pakket?

 
 • Flexibel
  Het Allianz DGA Pakket is een zeer flexibele pensioenoplossing voor u als DGA. U kunt het DGA pakket gebruiken om alleen de risico's van overlijden af te dekken. Het kan ook gebruikt worden om vermogen voor later op te bouwen. Wilt u de eigen beheerreserve afstorten of een deel van het ouderdomspensioen afstorten in verband met een echtscheiding? Ook dit is mogelijk met het Allianz DGA Pakket.
 •  
 • Lage kosten
  In het Allianz DGA Pakket belegt u tegen lage kosten in kwalitatieve lifecycles die zijn samengesteld uit passief gemanagede beleggingsfondsen. Lifecycles houden rekening met uw beleggingshorizon tot uw pensioendatum.
 •  
 • Ruime keuze
  Kiest u bij de start alleen voor het afdekken van risico‘s? U kunt het pakket ook later uitbreiden voor het opbouwen van uw pensioen. 
 •  
 • Op elk moment stopzetten
  Mocht u de premiebetaling willen stoppen, dan kan dat. U kunt Allianz DGA Pakket op elk moment stopzetten of premievrij maken.
 •  
 • Meer weten? 
  In onze uitgebreide brochure Allianz DGA Pakket vindt u alle informatie over onze pensioenoplossingen voor u als DGA.

Gezondheids­waarborgen

Met het Allianz DGA Pakket kunt u ook risico’s verzekeren. Om een goede inschatting te kunnen maken van deze risico’s, is informatie nodig over uw gezondheid. Hiervoor maken wij gebruik van een gezondheidsverklaring met vragen over uw gezondheid.
In de brochure Allianz DGA Pakket vindt u uitgebreide informatie over de diverse mogelijkheden van het Allianz DGA Pakket. Het Allianz DGA Pakket is een flexibel product, dat u op maat naar uw eigen wensen kunt maken. Uw adviseur kan samen met u uw wensen in kaart brengen en het Allianz DGA Pakket op maat voor uw samenstellen. Ook kan hij een passende offerte voor u maken. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden en om advies wat voor u de beste oplossing is. 

Contact


Heeft u vragen over de vele mogelijkheden van het Allianz DGA Pakket of heeft u hulp nodig bij het maken van een offerte?

Neem dan contact op met onze pensioenafdeling. U kunt onze medewerkers op werkdagen telefonisch bereiken van 9.00 uur tot 17.30 uur op 088-577 4300. U krijgt altijd een medewerker te spreken met de benodigde kennis over het onderwerp of de vraag waarover u belt. Ook kunt u ons een e-mail sturen via [email protected]. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.