Allianz Netto Pensioen

Verzekerd van een goed pensioen

Allianz Netto Pensioen

Heeft u werknemers met een bruto-jaarinkomen van meer dan € 107.593 (2019)? Voor hen is het niet mogelijk om boven dit bedrag fiscaal vriendelijk pensioen op te bouwen. Met het Allianz Netto Pensioen biedt u deze medewerkers de mogelijkheid om hun verminderde pensioenopbouw te repareren.

Waarom Allianz?

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Onze wereldwijde kennis delen we graag met u. Of u nu zzp’er bent of een bedrijf heeft met 200 medewerkers. En of u nu een starter bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen, zodat u zich kunt richten op dat waar u goed in bent: ondernemen.

Wat kost het Allianz Netto Pensioen?

Het Allianz Netto Pensioen kunt u gratis afsluiten als u al een pensioenregeling bij Allianz heeft lopen. Heeft u nog geen Allianz Pensioen lopen? Dan betaalt u eenmalig € 100,-. Verder betaalt iedere deelnemer € 5,- per maand voor zijn deelname.

Productkenmerken

Het Allianz Netto Pensioen is een premieovereenkomst. Dat betekent dat de uitkering niet vaststaat. De inleg die kan een werknemer zelf kiezen, wel gelden er fiscale maxima. Raadpleeg uw adviseur als u meer informatie wil. Er gelden geen minimale eisen aan het aantal deelnemers. Het contract met Allianz duurt 5 jaar.