Bedrijvenpakket zzp


Stel uw verzekeringspakket nu zelf samen en bereken uw premie
 
Bereken uw premie

Bedrijvenpakket zzp

Als zelfstandig ondernemer wilt u zelf keuzes maken. Ook als het gaat om risico’s nemen. Maar ook hoe u met deze risico’s omgaat. Of u ze wilt verzekeren of niet. Met het Bedrijvenpakket zzp van Allianz heeft u één oplossing die u kunt afstemmen op uw eigen situatie. Bovendien krijgt u jaarlijks een overzicht van de belangrijkste verzekeringsgegevens. Zodat u kunt bekijken of dit nog past bij uw situatie. En u profiteert van een pakketkorting die op kan lopen tot 10%.

Nu tijdelijk gratis Work&Go-kaart

Sluit u het Bedrijvenpakket zzp online af? Dan krijgt u een Work&Go-kaart met direct € 10,- bonustegoed op uw kaart. Met de Work&Go-kaart krijgt u bijvoorbeeld korting op tanken, kunt u eenvoudig parkeren en reizen met openbaar vervoer en kunt u eenvoudig lunches betalen. 
  • Treinen, tanken, parkeren, taxi en meer
  • Maandelijks één btw-factuur, geen bonnetjes
  • Sparen voor gratis eten en drinken op NS stations
  • Altijd 12 cent korting bij 1.200 tankstations in Nederland

Als ondernemer wilt u uw tijd niet verdoen met administratie, dat doet Work&Go voor u. Ontzorgen en het bieden vrijheid en gemak, zonder bonnetjes. Dat is Work&Go, het zakelijke all-in-one mobility pakket voor zzp’ers. Een pakket dat zoveel meer is dan een tankpas. Work&Go biedt het meest brede aanbod van mobiliteitsopties, óók hotels en restaurants.

Bovendien kunt u door slim te treinen in de daluren horeca tegoed verdienen wat u kunt spenderen op de NS-stations. De verrekening wordt door XXImo uitgevoerd. Reizen met de bus, tram, metro, OV-fiets en parkeren op de stations kan natuurlijk ook met Work&Go. Bovendien is er een vaste korting van 12 cent voor u geregeld bij 1.200 tankstations, deze locaties zijn makkelijk terug te vinden in de gratis XXImo-app.

Met Work&Go kunt u, letterlijk, alle kanten op. Met één keer per maand één btw-verzamelfactuur. Dat bespaart tijd, gedoe en geld.

U kunt hieronder een premie berekenen en een offerte aanvragen. Een financieel adviseur neemt de aanvraag met u door, zodat deze helemaal op uw situatie is afgestemd. 
Bereken uw premie
Neem contact met ons op. 
Bekijk de contact mogelijkheden
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.
Zoek een adviseur