“Ik heb voor een vermogen aan gereedschap

in mijn bus liggen, dat is toch wel verzekerd?”

Peter van Steenbergen (28), timmerman, zzp'er

“Mijn bestelbus ligt vol gereedschap, dat ik net als mijn bus dagelijks nodig heb. Uiteraard wil ik mijn bus tegen schade verzekeren, maar zeker ook tegen diefstal: van de bus én van de inhoud. Als een onverlaat hem dan openbreekt, wil ik zeker weten dat ik mijn spullen gewoon terug krijg. Iedere timmerman weet namelijk wat goed gereedschap kost.”

U bepaalt wat u verzekert
Uw bedrijfswagen, uw verzekering. Een WA-verzekering is vanuit de wet verplicht, maar daarnaast kunt u uw pakket naar wens aanpassen. Heeft u waardevolle spullen, die altijd in de bus liggen? Dan verzekert u die gewoon mee tegen inbraak, bijvoorbeeld met een ladingverzekering. Kies samen met Allianz de bestelautoverzekering die bij uw onderneming past.

“Altijd gedekt, wat ik ook doe”
Peter: “Mijn bestelbus en ik komen op veel plekken. En een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Daarom ben ik blij dat ik zo’n uitgebreide verzekering heb bij Allianz. Gewoon veel zekerheid voor een goede prijs. Geen gedoe als er eens iets gebeurt, maar gewoon duidelijke afspraken. Want zeg nou eerlijk, als zzp’er wil je je focussen op je bedrijf en niet op rompslomp.” 

De verzekering van Peter

  • Verzekering: WA + Volledig Casco
  • Auto: Volkswagen Caddy (2014)
  • Kilometers per jaar: Onbeperkt
  • Schadevrije jaren: 10
  • Premie per jaar: € 1.203

Wat kost het voor u?

De Bestelautoverzekering is onderdeel van het Allianz Bedrijvenpakket. Bent u zzp’er? Dan kunt u daarvoor direct een premie berekenen en een offerte aanvragen. En andere verzekeringen toevoegen aan het pakket. Wilt u de verzekering afsluiten? Of bent u mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Goed om te weten

51

van de zzp’ers heeft een zakelijke autoverzekering.

7

heeft een zakelijke aanhangwagenverzekering.

Premievoorbeelden

WA + Beperkt Casco

Auto Mercedes Benz Vito Bouwjaar 2011 Aantal km per jaar onbeperkt Schadevrije jaren 5 Premie per jaar € 2.141

WA verzekering

Auto Ford Transit Connect Bouwjaar 2010 Aantal km per jaar onbeperkt Schadevrije jaren 4 Premie per jaar € 1.143