“Mijn auto is mijn kantoor. Zonder auto

kan ik mijn klanten niet bedienen.”

Henk van Stee (32), consultant online marketing

“Mijn klanten zitten door het hele land. Daar hou ik van, ik ben namelijk echt een kilometervreter. Geheel tegen het advies van mijn vrienden, vriendin en accountant in heb ik mezelf ook al snel getrakteerd op een dikke ‘auto van de zaak’. Die had ik verdiend, vond ik. En omdat ik uren op de weg doorbreng, is mijn auto mijn kantoor geworden. Mijn auto heb ik dan ook goed verzekerd, zodat ik zekerheid heb op de weg.”

De zekerheid van mobiliteit

Ondernemers en hun auto. Vaak meer dan een vervoersmiddel van a naar b. Sommige ondernemers verdienen geld door de kilometers die ze maken. Zekerheid is dan van essentieel belang. U moet rijden en dus verdient u een verzekering die ervoor zorgt dat u onderweg blijft. 

“Allianz houdt me op de weg”

Henk: “Fijn, zo’n verzekeraar die snapt waar het om draait. Voor mij is mobiliteit alles en Allianz weet dat. Natuurlijk, het kost me ook wat, maar ik weet waar ik voor betaal, dat is mij helder. En mocht er iets gebeuren? Dan weet ik dat ik overal in Nederland geholpen word.”

De verzekering van Henk

  • Verzekering: WA + Volledig Casco en Pechhulp
  • Auto: Citroen C5 (2016)
  • Kilometers per jaar: Onbeperkt
  • Schadevrije jaren: 5
  • Premie per jaar : € 1.109

Wat kost het voor u?

De Autoverzekering is onderdeel van het Allianz Bedrijvenpakket. Bent u zzp’er? Dan kunt u daarvoor direct een premie berekenen en een offerte aanvragen. En andere verzekeringen toevoegen aan het pakket. Wilt u de verzekering afsluiten? Of bent u mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Goed om te weten

90

van de zzp’ers heeft minimaal 1 zakelijke verzekering.

51

van de zzp’ers heeft een zakelijke autoverzekering.

Premievoorbeelden

WA + Beperkt Casco en Schadeverzekering voor Inzittenden

Auto Renault Megane Bouwjaar 2011 Kilometers per jaar Onbeperkt Schadevrije jaren 3 Premie per jaar € 833

WA + Volledig Casco, Schadeverzekering voor Inzittenden en Pechhulp

Auto Audi A3 e-tron Bouwjaar 2015 Kilometers per jaar Onbeperkt Schadevrije jaren 10 Premie per jaar € 1.414