“Het voordeel van mijn broodjeszaak,
is dat-ie altijd doorgaat.”

Harry van Ginneken (45), eigenaar broodjeszaak

“Het voordeel van mijn broodjeszaak is dat-ie altijd doorgaat. Zelfs wanneer ik niet in staat ben om te werken. Daarom hoef ik ook niet mijn volledige arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Maar ik ben me er wel van bewust dat als ik er niet ben, er iemand anders moet zijn. En dat kost geld. Daarom heb ik er voor gekozen dát bedrag te verzekeren. De inkomsten blijven dus gewoon binnenkomen en alles is geregeld voor mijn medewerker. En trouwens, je moet me wel echt tussen 6 planken leggen wil ik niet meer aan mijn bedrijf werken.”

Regel uw zaken goed!
Ook in het mkb is het belangrijk dat uw zaken goed geregeld zijn. Heeft u ooit weleens nagedacht wat er gebeurt als u arbeidsongeschikt raakt? Kunt u de zaak bijvoorbeeld draaiende houden door extra personeel in te zetten? Dan blijft uw inkomen vanuit de zaak behouden en hoeft u niet een compleet bedrag te verzekeren. Dat kan aanzienlijk schelen in de kosten van uw AOV. 

“Goed advies, daar hou ik van”
Harry: "Dat had ik niet verwacht, dat ik dit advies zou krijgen van mijn adviseur. Maar hij had gelijk. Mijn zaak kan ook blijven bestaan zonder mijn aanwezigheid. Dat kostte me wel wat moeite, om dat te accepteren, maar uiteindelijk is het wel zo. Nu maar hopen dat er niks gebeurt, maar mocht het nodig zijn, dan weet ik in ieder geval wel wie ik achter me heb staan!”

Beroep                                        Cafetariahouder
Leeftijd                                        45 jaar
Verzekerd bedrag                    € 14.400
Uitkeringsduur                          tot 60 jaar
Eigenrisicotermijn                   1 maand
Premie per maand                   € 136                                       
De kosten van de Allianz Absoluut AOV hangen voor een deel af van de keuzes die u maakt. Zoals de looptijd en het eigen risico. U kunt dus gedeeltelijk zelf bepalen hoeveel premie u betaalt. Wilt u weten wat deze AOV voor u kost? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt.
Leeftijd                                             33 jaar
Verzekerd bedrag                          € 38.000
Uitkeringsduur                                tot 60 jaar
Eigenrisicotermijn                          1 maand
Premie per maand                         € 129                
Leeftijd                                             51 jaar
Verzekerd bedrag                          € 50.000
Uitkeringsduur                                tot 67 jaar
Eigenrisicotermijn                          1 jaar
Premie per maand                         € 238                
Wilt u een overzicht van alle AOV’s van Allianz? Of berekenen wat de kosten zijn in uw situatie? Bekijk dan nu alle informatie over onze arbeidsongeschiktheids­verzekeringen.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.