“Het voordeel van mijn broodjeszaak,

is dat-ie altijd doorgaat.”

Harry van Ginneken (45), eigenaar broodjeszaak

“Het voordeel van mijn broodjeszaak is dat-ie altijd doorgaat. Zelfs wanneer ik niet in staat ben om te werken. Daarom hoef ik ook niet mijn volledige arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Maar ik ben me er wel van bewust dat als ik er niet ben, er iemand anders moet zijn. En dat kost geld. Daarom heb ik er voor gekozen dát bedrag te verzekeren. De inkomsten blijven dus gewoon binnenkomen en alles is geregeld voor mijn medewerker. En trouwens, je moet me wel echt tussen 6 planken leggen wil ik niet meer aan mijn bedrijf werken.”

Regel uw zaken goed!
Ook in het mkb is het belangrijk dat uw zaken goed geregeld zijn. Heeft u ooit weleens nagedacht wat er gebeurt als u arbeidsongeschikt raakt? Kunt u de zaak bijvoorbeeld draaiende houden door extra personeel in te zetten? Dan blijft uw inkomen vanuit de zaak behouden en hoeft u niet een compleet bedrag te verzekeren. Dat kan aanzienlijk schelen in de kosten van uw AOV. 

“Goed advies, daar hou ik van”
Harry: "Dat had ik niet verwacht, dat ik dit advies zou krijgen van mijn adviseur. Maar hij had gelijk. Mijn zaak kan ook blijven bestaan zonder mijn aanwezigheid. Dat kostte me wel wat moeite, om dat te accepteren, maar uiteindelijk is het wel zo. Nu maar hopen dat er niks gebeurt, maar mocht het nodig zijn, dan weet ik in ieder geval wel wie ik achter me heb staan!”

De Absoluut AOV van Harry

  • Beroep: cafetariahouder
  • Leeftijd: 45 jaar
  • Verzekerd bedrag : € 14.400
  • Uitkeringsduur: tot 60 jaar
  • Eigenrisicotermijn: 1 maand
  • Premie per maand: € 136

AOV in cijfers

78

van de zzp’ers heeft geen AOV.

80

heeft geen AOV omdat ze die te duur vinden.

Wat kost het voor u?

De kosten van de Allianz Absoluut AOV hangen voor een deel af van de keuzes die u maakt. Zoals de looptijd en het eigen risico. U kunt dus gedeeltelijk zelf bepalen hoeveel premie u betaalt. Wilt u weten wat deze AOV voor u kost? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt.

Andere premievoorbeelden

De Absoluut AOV van Ron - reclametekenaar

Leeftijd 33 jaar Verzekerd bedrag € 38.000 Uitkeringsduur tot 60 jaar Eigenrisicotermijn 1 maand Premie per maand € 129

De Absoluut AOV van Patricia – financieel adviseur

Leeftijd 51 jaar Verzekerd bedrag € 50.000 Uitkeringsduur tot 67 jaar Eigenrisicotermijn 1 jaar Premie per maand € 238

De andere AOV’s van Allianz

Wilt u alle mogelijke AOV’s van Allianz bekijken? Of berekenen wat de kosten zijn in uw situatie? Bekijk dan ons AOV-overzicht en laat u overtuigen.