“Ik dacht altijd: zo’n AOV,

dat kan ik echt niet betalen!”

Tanja Soeters (34), projectmanager

“Ik zocht een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij een verzekeraar die doet wat-ie vooraf belooft. En - ook niet onbelangrijk – een verzekeraar die daar meteen duidelijk over is. Als ik door welke reden dan ook niet kan werken, wil ik zeker weten dat ik goed zit!”

Zekerheid wanneer u niet kunt werken
U moet er niet aan denken als ondernemer: arbeidsongeschikt raken. Geen inkomen, geen zekerheid en geen werk meer.  Met de Essentie AOV weet u dat u kunt rekenen op een uitkering. Daarnaast helpen we u zo snel mogelijk weer aan het werk. Want wij begrijpen dat thuis zitten verschrikkelijk is, zeker ook voor u als ondernemer. Is uw situatie gewijzigd en denkt u de AOV niet meer nodig te hebben? Dan is deze direct dagelijks opzegbaar. Lekker makkelijk.

“Allianz denkt met me mee”
Tanja: “Fijn, een verzekeraar die met me mee denkt. Ik heb alle informatie die ik nodig had gewoon online kunnen vinden. Zo weet ik precies waar ik aan toe ben. En ik betaal € 144,- per maand. Dat valt reuze mee, toch?”

 

De Essentie AOV van Tanja

  • Beroep: projectmanager
  • Leeftijd: 34 jaar
  • Verzekerd bedrag: € 30.000
  • Uitkeringsduur: tot 67 jaar
  • Eigenrisicotermijn: 1 maand
  • Premie per maand: € 144

Wat kost het voor u?

De kosten van de Allianz Essentie AOV hangen voor een deel af van de keuzes die u maakt. Zoals de looptijd en het eigen risico. U kunt dus gedeeltelijk zelf bepalen hoeveel premie u betaalt. Wilt u weten wat deze AOV voor u kost? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt.

AOV in cijfers

40

in de bouwsector heeft een AOV.

78

van de zzp’ers heeft niets geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Andere premievoorbeelden

De Essentie AOV van Hugo – sportleraar

Leeftijd 42 jaar Verzekerd bedrag € 45.000 Uitkeringsduur tot 60 jaar Eigenrisicotermijn 3 maanden Premie per maand € 289

De Essentie AOV van Tom – aannemer

Leeftijd 47 jaar Verzekerd bedrag € 30.000 Uitkeringsduur tot 67 jaar Eigenrisicotermijn 3 maanden Premie per maand € 347

Alle AOV’s van Allianz

Wilt u een overzicht van alle AOV’s van Allianz? Of berekenen wat de kosten zijn in uw situatie? Bekijk dan nu alle informatie over onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.