Bedrijfspand kopen

Het kopen van een bedrijfspand kan een goede investering voor de toekomst zijn. En de maandelijkse lasten kunnen vaak lager zijn dan de huur. Maar er komt ook verantwoordelijkheid bij kijken. Want als eigenaar van een gebouw moet u zorgen voor onderhoud. Bovendien bent u aansprakelijk als iemand schade oploopt door uw gebouw, bijvoorbeeld door een vallende dakpan.
Allianz heeft verschillende verzekeringspakketten voor zzp’ers en mkb’ers met een bedrijfspand. Bent u zzp’er? Dan kunt u direct  een pakket samenstellen, een premie berekenen en een offerte aanvragen. Wilt u de verzekering afsluiten? Of bent u mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

De investering in uw bedrijfspand is vaak een grote. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij de risico’s. Voor sommige kosten bent u zelf verantwoordelijk, bijvoorbeeld voor het onderhoud. Maar wat als het gaat om grotere schades, zoals een brand? Daarvoor is een gebouwenverzekering. En welke invloed heeft dat op uw bedrijfsvoering? Kunt u nog op hetzelfde niveau winst maken? Kijk daarom ook naar een bedrijfsschadeverzekering.

Huurt u een bedrijfspand en wijzigt u grote dingen? Vergeet dan niet dat de gebouwenverzekering van de verhuurder dat vaak niet dekt.

Veel gekozen verzekeringen

Heeft u naast uw bedrijfspand ook personeel? Dan bent u als werkgever ook verantwoordelijk voor uw werknemers. U zorgt niet alleen dat ze hun werk goed uit kunnen voeren, maar ook dat ze op tijd betaald worden. En u zorgt bijvoorbeeld voor een goede pensioenvoorziening. Helaas gaat er ook wel eens iets mis en richten uw werknemers schade aan. Uw aansprakelijkheid als werkgever kan dan ver gaan. Zorg dat u zich daarvan bewust bent en zorg voor een goed inzicht in deze risico’s.

De huisvesting van uw bedrijf is een belangrijke basis. Maar een eigen bedrijf brengt meer met zich mee. Als ondernemer kiest u voor vrijheid, maar ook voor eigen verantwoordelijkheid. Sta in ieder geval stil bij de risico’s die u loopt. Niet alle risico’s kunt en wilt u verzekeren. Komt u er niet uit? Schakel dan de hulp in van uw verzekeringsadviseur.

Veel gekozen verzekeringen

Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.