Stage

Een goede manier om kennis te maken met Allianz is een stage. Wanneer je bij ons een stage volgt, krijg je volop de gelegenheid het vak te leren en te ontdekken waar nu precies jouw interesses en kwaliteiten liggen. Je wordt goed begeleid en krijgt alle ruimte om bijvoorbeeld met collega's van andere afdelingen samen te werken. En ook belangrijk: we staan open voor jouw adviezen.

Veel studenten gingen je voor

Vele studenten hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij Allianz stage te lopen en zo de organisatie en het vak te leren kennen. Wij kunnen op onze beurt kennis maken met jouw ambitie! Je zou niet de eerste zijn die daar een mooi contract aan overhield.

Onze stages

Wil je in aanmerking komen voor een van onze stages? Kijk dan in het menu rechts of bij onze vacatures of er een stage beschikbaar is die aansluit op jouw studie en stagewens. Als er op dit moment geen relevante stage voor jou vindbaar is in het vacature overzicht, stuur ons dan alsnog je recente cv met korte motivatie. Mochten wij alsnog een mooie stageplek voor je hebben dan kunnen wij je benaderen. Vergeet niet te vermelden aan welke criteria jouw stage moet voldoen. Klik hier voor een open sollicitatie naar een stageplek.