Als je zelf wilt dan kun

je bij Allianz veel bereiken

Michel Lemmen

Teammanager pensioenafdeling

Dertien jaar geleden ben ik bij Allianz begonnen als medewerker levensverzekeringen. Ze waren op zoek naar jonge ambitieuze schoolverlaters en ik zocht een echte uitdaging. Het feit dat ik nu teammanager pensioenen ben, geeft aan dat ik met veel plezier en ambitie werk bij Allianz. Als je laat zien dat je iets wilt bereiken, dan krijg je bij Allianz alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Op dit moment stuur ik twee teams van totaal 15 medewerkers aan. Afgelopen maanden hebben we onze teams opnieuw moeten opbouwen met een combinatie van nieuwe en bestaande medewerkers. Onze teams bestaan uit enthousiaste en goed opgeleide mensen. Er is een positieve sfeer en een gevoel dat we het met z'n allen moeten doen, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik merk dat nieuwe medewerkers zich vanaf de eerste dag bij ons thuis voelen.

Wat me aanspreekt in mijn werk, is het coachen en begeleiden van mijn medewerkers. Ook de afwisseling in het werk spreekt mij aan. In tegenstelling tot het beeld dat veel mensen hebben van pensioenen, is het een dynamisch vakgebied dat continu in beweging is. Genoeg uitdaging dus!

Wil je samen met ons streven naar een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening voor onze klanten? En werk je prettig in een informele sfeer? Dan ben je bij Allianz aan het juiste adres.