Zoek je afwisseling?

Kom dan werken bij Allianz

Marjolein Dievelaar

Account Adviseur en Teamcoördinator Zwolle

In de afgelopen 15 jaar dat ik bij Allianz werk, was geen dag hetzelfde. Begin 1997 ben ik gestart op het regiokantoor in Groningen om vervolgens te gaan werken in Zwolle, Nieuwegein en daarna weer terug naar Zwolle. Voor projecten zit ik regelmatig op het hoofdkantoor in Rotterdam. Elke keer vanuit een andere rol. Ik weet nog dat ik destijds gesolliciteerd had naar aanleiding van de slogan ‘Training on the job!’. En dat geldt vandaag de dag nog steeds; elke dag leer ik weer iets nieuws bij Allianz.

Allianz biedt niet alleen continuïteit en zekerheid voor onze relaties, maar is ook vernieuwend en uitdagend voor medewerkers. Collega’s vanuit verschillende disciplines, willen het beste voor elkaar en voor onze klanten. Wil je iets weten van een bepaald vakgebied? Dan er is altijd wel een collega die je graag even verder helpt.

Als je inzet en interesse toont dan zijn er veel mogelijkheden voor je. Heb je expertise op een bepaald vakgebied dan blijft dat niet lang onopgemerkt en ben je al snel lid van een projectgroep. Of heb je een goed idee? Dan kan daar zomaar een Best Practise van gemaakt worden voor collega’s in Nederland maar ook wellicht Allianz Group. Jouw idee kan wellicht wel zo’n 151.000 collega’s wereldwijd helpen om hun werk nog beter te kunnen doen. Niets of niemand is standaard. Daarom leveren wij maatwerk en dat vraagt soms om creatieve oplossingen. Kan jij daarmee omgaan en ben je op zoek naar een gezellige werksfeer? Dan ben je bij Allianz aan het juiste adres.