Veelzijdigheid houdt het

werk interessant en uitdagend

Ivo van Reenen

Accountmanager

Onopgemerkt werk ik alweer tien jaar bij Allianz. Eerst in diverse commerciële binnendienstfuncties en de laatste zes jaar als Accountmanager. De belangrijkste reden waarom ik voor Allianz heb gekozen, was dat het een bedrijf is met uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden. 

Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat als je duidelijk aangeeft waar je naartoe wilt en je er echt voor wilt gaan, Allianz je alle mogelijkheden biedt om jezelf zoveel mogelijk te ontplooien. Natuurlijk moet jouw gekozen pad wel een meerwaarde hebben voor het bedrijf, maar dat is logisch. Voor wat, hoort wat toch?

Het leukste van mijn baan vind ik dat geen dag hetzelfde is. De veelzijdigheid houdt het werk interessant en uitdagend. Ik vind het heerlijk om me 's ochtends van relatie naar relatie te haasten om een nieuwe actie te promoten. Om vervolgens 's middags op kantoor met het team offertes uit te werken om ondertussen ook nog eens gebombardeerd te worden met e-mails en telefoon van klanten met allerlei vragen, waar je als duizendpoot snel een gedegen oplossing voor moet vinden. Allianz geeft je veel vrijheid en eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Niets is leuker om met een gering budget zelf een commerciële actie te bedenken, om vervolgens te zien dat die ook écht succes heeft. Ik vind dat ik goed bij Allianz pas. En Allianz past bij mij. De missie van Allianz is dat het de meest betrouwbare financiële dienstverlener wil zijn. En zo ben ik ook. Ik bedien mijn klanten zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Dat betekent snelle en deskundige service, afspraken nakomen en altijd integer zijn.

Naast het werk is reizen mijn favoriete bezigheid. Ik hoop dan ook ooit nog een keer in een buitenlands project van Allianz mee te draaien. Allianz is een internationale organisatie dus dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Als ik Allianz zou moeten typeren dan vind ik het belangrijk om te benadrukken dat het gewoon een hele leuke, hechte club mensen is die gezamenlijk hard werken om hun klanten het beste te bieden. En ondanks dat het een relatief groot bedrijf is, voelt het totaal niet zo. Het is eigenlijk mijn tweede familie. Een familie die mij niet groot genoeg is.