Allianz als werkgever

De keuze voor je eerste of volgende werkgever is heel belangrijk. Je wilt tenslotte graag goed aan de slag! Allianz kan jou een prima werkomgeving bieden. We vertellen je hier over de mogelijkheden bij Allianz en alle voordelen van het werken bij een wereldspeler op verzekeringsgebied.
Allianz hecht veel waarde aan flexibiliteit en daadkracht. We koesteren onze positie als middelgrote werkgever (circa 1100 medewerkers) in Nederland. Tegelijkertijd zijn we een topspeler bij het verzekeren van grote (nationale en internationale) risico's. We kunnen daardoor interessante projecten aannemen en er zijn volop mogelijkheden om jouw ambities waar te maken. Wat ons betreft ideaal!
Bij Allianz kun je je breed ontwikkelen, maar ook uitgroeien tot een echte specialist. De keus is aan jou! Er is een grote diversiteit aan functies en er zijn internationale carrièremogelijkheden. We hebben voortdurend behoefte aan medewerkers met een juridische, (bedrijfs)economische, financiële of commerciële (opleidings)achtergrond.