Over Allianz

Allianz is een onderdeel van Allianz Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen zo’n 151.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz.
Allianz stelt als financiële dienstverlener betrouwbaarheid en service voorop. Wij luisteren naar en leren van onze klanten. Op basis daarvan maken we keuzes in de samenstelling van ons aanbod en de manier waarop wij de markt benaderen. De betrokkenheid en inzet van onze medewerkers, onze kennis van risico’s en bijbehorende producten en diensten vormen onze kracht. Ons doel is de verzekeraar te zijn met de meest loyale klanten.
Allianz wil bovengemiddeld presteren vergeleken met de Nederlandse markt voor financiële dienstverlening. We streven naar winstgevende groei  en positioneren ons als de meest efficiënte aanbieder die topkwaliteit levert en daardoor klanten vanzelfsprekend aan zich bindt. Wij onderscheiden ons met innovatieve producten en diensten. We zorgen dat de klant hierover kan beschikken door creatief om te gaan met distributievormen. Professionele, gedreven medewerkers zijn voor Allianz een voorwaarde om onze strategische doelen te kunnen realiseren. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en worden uitgedaagd die met beide handen aan te pakken en zich te blijven ontwikkelen.