Over Allianz

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 92 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Onze ambitie is onze klanten bij te staan en ze te helpen vooruit te komen in het leven.

Schadeverzekeringen
Wij ondersteunen je bij het plannen van je toekomst of volgende avontuur. Of je nu zoekt naar bescherming van je persoonlijke eigendommen, zoals je huis of auto of een aansprakelijkheidsverzekering. Voor onze klanten, particulier en zakelijk, bieden we een groot palet aan producten en diensten om hen te beschermen tegen risico’s.

Levens- en inkomensverzekeringen
Als je leven verandert, veranderen onze oplossingen met je mee. Dit geeft je het vertrouwen dat je goed zorgt voor diegene van wie je houdt. Wij bieden oudedagsvoorzieningen, levensverzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en diensten aan particulieren, ondernemingen en onze partners.

Vermogensbeheer
Met ruim 1,960 miljard euro aan assets under management is Allianz Group een van de grootste assetmanagers ter wereld. Wij doen dit met een actief investeringsbeleid. Zo helpen we particuliere en institutionele beleggers met het ontwikkelen van hun portefeuille en het beschermen van hun vermogen.