Verzekeringen voor een koophuis

Je hebt jouw droomwoning gekocht. De volgende stap is om jouw huis helemaal naar je zin te maken. Maar het is nu ook tijd om over een aantal andere zaken eens goed na te denken. Wat als er iets gebeurt tijdens het klussen of verhuizen? Of als er wordt ingebroken? En misschien iets waar je nu nog niet direct aan wilt denken, maar wat gebeurt er als jij of je partner komt te overlijden. Kan je dan in je droomhuis blijven wonen? Met de verzekeringen van Allianz kan jij je verzekeren tegen deze risico’s. Wij snappen dat je niet weet welke verzekeringen het beste passen bij jouw situatie en hebben de meest gekozen verzekeringen voor een koopwoning voor je op een rij gezet.
Stoot je per ongeluk de telefoon van tafel van die vriend die je helpt klussen? Of ben je druk aan het klussen en raak je de waterleiding van de buurman? Dan biedt deAansprakelijkheids­verzekering voor particulieren (AVP) uitkomst. De aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht maar wel verstandig om af te sluiten.
Overlijdens­risicoverzekering (ORV)
Voor veel mensen is het kopen van een huis met geld uit eigen zak vaak niet mogelijk. Met een hypotheek leen je het bedrag waarmee je de aanschaf van een huis mogelijk maakt. Je leent bij ons een bedrag en vervolgens bepalen wij samen met jou hoe en wanneer jij dit aan ons terugbetaald.
Rechtsbijstandverzekering particulieren
Met de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen in je huis. Breid de verzekering uit met een extra dekking tegen bijvoorbeeld brand en diefstal. Je adviseur berekent gemakkelijk en snel online de premie en het verzekerde bedrag met een maximum van €125.000. 
Rechtsbijstandverzekering particulieren
Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP)
Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) voorkom je financiële zorgen voor je nabestaanden. Kom je te overlijden? Dan kan het zijn dat de hypotheek- en woonlasten niet zijn op te brengen voor de achterblijver en dat een verhuizing noodzakelijk is. Met een ORV ontvangen je partner, kinderen het bedrag dat je hebt verzekerd. Daarmee kunnen zij bijvoorbeeld de hypotheek betalen. Een ORV is al af te sluiten voor een paar euro per maand.
Hypotheek
Heb je schade aan je huis of iets dat daaraan vastzit zoals je zonnenpanelen of zonwering? Met een woonhuisverzekering ben je gedekt voor deze schades. Ook als je jouw woning tijdelijk verhuurt aan een ander. Je kunt ook kiezen voor een extra dekking zoals schade bij brand, storm of inbraak. 
Inboedelverzekering
Een rechtsbijstandverzekering geeft je juridische hulp bij een conflict en advies over het voorkomen van een conflict. Met onze verschillende dekkingen kan je hulp krijgen bij conflicten (bijvoorbeeld in en rond je huis of met je werkgever).
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.