Verzekeringen voor een huurwoning

Je bent de kersverse bewoner van je nieuwe huurwoning. Misschien ben je nog druk met klussen of al aan het genieten van je nieuwe thuis. Denk je ook aan je verzekeringen? Wij snappen dat het lastig is om de keuze te maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Daarom hebben wij de meest gekozen verzekeringen voor een huurwoning voor jou op een rij gezet.  
Mors je per ongeluk je kop koffie over de laptop van degene naast je? Heeft je hond aan de gordijnen van je moeder geknabbeld of is er een dakpan van je huis op de auto van de buurman gevallen? Dan biedt de Aansprakelijkheids­verzekering voor particulieren (AVP)  uitkomst. De aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht maar wel zo handig om te hebben. 
Overlijdens­risicoverzekering (ORV)
Met de inboedelverzekering van Allianz ben je gedekt voor schade aan spullen in je huurwoning. De verzekering kan uitgebreid worden met een dekking voor bijvoorbeeld brand en diefstal. Met de inboedelmeter wordt het verzekerde bedrag en jouw premie gemakkelijk berekend. Je sluit een verzekering af met een maximaal verzekerd bedrag van €125.000. 
Rechtsbijstandverzekering particulieren
Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP)
Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) kies je voor financiële zekerheid van je nabestaanden. Kom je te overlijden? Dan kan het zijn dat de huur- en woonlasten niet zijn op te brengen voor de achterblijver en dat een verhuizing noodzakelijk is. Met een ORV ontvangen je partner, kinderen of andere nabestaanden het bedrag dat je hebt verzekerd. Met dit bedrag kunnen zij bijvoorbeeld de huur blijven doorbetalen. Een ORV is er al vanaf enkele euro’s per maand.
Inboedelverzekering
Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp bij een conflict. Advies om conflicten te voorkomen vallen ook onder deze verzekering. Met onze verschillende modules helpen wij je bij conflicten zoals bijvoorbeeld in en rond je huis, met een werkgever, over vermogensbeheer of met de Belastingdienst.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.