Actuele koersinformatie Beleggersrekening

Hier vindt u een overzicht van de actuele koersen van de fondsen van Allianz Nederland Asset Management. Indien u klikt op het fonds van uw keuze, dan ziet u de uitgebreide fondsinformatie. Bij ieder fonds vindt u de EBI en de prospectus.

De koersen van onze beursgenoteerde fondsen worden dagelijks in een aantal landelijke dagbladen gepubliceerd.

Het actuele rente-overzicht van de spaar- en beleggersrekeningen, vindt u onderaan deze pagina bij downloads.

Koersen per 22 juni 2017

Aandelenfondsen

Mixfondsen

Obligatiefondsen

Geldmarktfondsen

Sparen en Garantieproducten

Renteverlaging

Op 16 juni 2017 verlaagt Allianz de rente. De renteverlaging geldt voor de Allianz Spaar- en Depositorekening en de Allianz Lijfrentespaarrekening.

De nieuwe rentetarieven die ingaan per 16 juni a.s. vindt u hier.

De hoogte van de spaarrente is afhankelijk van de rente op de geld- en kapitaalmarkt. Deze is opnieuw gedaald. Om die reden zijn wij genoodzaakt onze rentepercentages te verlagen.

Gecombineerde algemene vergadering

Aandeelhouders en overige vergadergerechtigden van Allianz Paraplufonds N.V. (de “Vennootschap”), worden opgeroepen tot het bijwonen van de algemene vergadering die wordt gehouden op dinsdag 7 maart 2017 om 10.00 uur ten kantore van Allianz Nederland Groep N.V. aan de Coolsingel 139 te Rotterdam. 

Lees verder

Gecombineerde algemene vergadering

Aandeelhouders en overige vergadergerechtigden van Allianz Paraplufonds N.V. (de “Vennootschap”), worden opgeroepen tot het bijwonen van de buitengewone algemene vergadering.

Lees verder