ABS

ABS is het nieuwe digitale platform voor de nieuwste particuliere schadeverzekeringen van Allianz. Met ABS kunt u eenvoudig offertes maken, polissen aanvragen, muteren en inzien. ABS werkt volledig papierloos en is gekoppeld met ADN en Aplaza. 

Hoe kunt u inloggen in de nieuwe ABS-portal?

U kunt inloggen via www.absportal.nl. Om in te kunnen loggen in ons ABS-portal maken we gebruik van Digidentity. Hiervoor moet u zich éénmalig registreren in Digidentity met uw ABZ Digitaal Paspoort en uw Allianz-registratienummer. Kies hiervoor voor de optie “Registreren” rechtsboven in het scherm. Zie ook de schermprint hieronder.

Uw Allianz registratienummer voor uw kantoor heeft u eerder van ons ontvangen. Nadat u zich geregistreerd heeft, kunt u eenvoudig, snel en veilig, zonder ingewikkelde inlogprocedure, ABS gebruiken. Zijn er binnen uw kantoor meerdere collega’s werkzaam? Dan kan iedere collega zich via dit Allianz-registratienummer aanmelden.

Door te klikken op bijgaande link kunt u zien hoe de registratieprocedure werkt. In een videofilmpje leggen wij de registratieprocedure uit.

Bent u uw ABS inloggegevens vergeten? Dan kunt u deze via onze ICT-Servicedesk opvragen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur op telefoonnummer 088 - 577 16 00.

Tips voor het werken met ABS

Een nieuw platform is altijd even wennen. Vandaar dat wij u graag op weg helpen.

Met ABS kunt u zelf 24/7 eenvoudig offertes maken, polissen aanvragen, muteren en inzien. ABS werkt volledig papierloos en is gekoppeld met ADN en Aplaza. Hierdoor hoeft u de gegevens maar één keer in te voeren en uw administratie wordt direct bijgewerkt. Om u op weg te helpen in ABS hebben wij een aantal handige video’s voor u ontwikkeld:

• Via deze link <LET OP: nog koppelen!!> kunt u zien hoe u eenvoudig een polis kunt opmaken.

• In de volgende links kunt u zien hoe u een offerte voor een pakket kunt maken en een pakket kunt aanvragen. <LET OP: nog aangeven!!>

Tot slot hebben wij nog een aantal handige tips waarmee u nog gemakkelijker met ABS kunt werken. In deze video <LET OP: nog koppelen!!> vertellen wij hoe u snel in ABS eenvoudig een klant of polis kunt opzoeken, een offerte kunt aanpassen en alle verzonden polisdocumenten kunt terugvinden.

Meer informatie over ABS?

Kijk dan op www.allianz.nl/absinfo. Of neem contact met ons op. U kunt ons dagelijks van 8.00 tot 17.30 uur bereiken via telefoonnummer 088 – 577 25 10 en mailadres cccpolis@allianz.nl. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over het Allianz Verzekeringspakket?

Op www.allianz.nl/absinfo vindt u ook meer informatie over onze nieuwe particuliere productlijn Allianz Verzekeringspakket. Het Allianz Verzekeringspakket is een combinatie van moderne verzekeringen met aantrekkelijke premies en voorwaarden voor het hele gezin. Het Allianz Verzekeringspakket is de opvolger van ons Allianz Verzekerd Wonen Pakket.