Informatie over het coronavirus en verzekeringen

De coronacrisis stelt onze samenleving voor grote uitdagingen. We begrijpen dat er nu veel op jou afkomt. Hieronder vindt je veel gestelde vragen over het coronavirus en onze verzekeringen. Heb jij andere vragen over jouw verzekeringen? Neem dan contact op met jouw adviseur of raadpleeg de website van het verbond van verzekeraars.

Op internet en social media circuleren berichten dat verzekeraars niet uitkeren bij overlijden of arbeidsongeschiktheid na coronavaccinatie. Ook wij ontvingen hier telefoontjes van bezorgde klanten over. Deze berichten zijn onjuist.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met jouw adviseur.

Allianz houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Dat gebeurt in task forces, zowel internationaal vanuit de Allianz Group als in Nederland. Gezondheid staat daarbij voorop, van u, jouw adviseur als onze medewerkers.

Juist om gezondheidsredenen en vanwege het bieden van bedrijfscontinuïteit werken onze medewerkers sinds 16 maart volledig vanuit huis. Ze blijven bereikbaar zoals jij dat van ons gewend bent. Jij kunt ons via de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen bereiken. Deze wijzigen niet. Door deze omstandigheden kan het iets langer duren voordat wij jou te woord kunnen staan. Wij vragen hiervoor jouw begrip. Jij kunt natuurlijk ook contact opnemen met jouw adviseur. Hij is jij graag van dienst.