Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

AOV van Allianz


✓ Dagelijks opzegbaar
✓ Kies zelf wat je verzekert
✓ Betaalbare premie

Vul nu je gegevens in en krijg 3 maanden premie gratis

 

3 maanden premie gratis

Voor leden van BrightPensioen hebben we een speciale aanbieding. Je kunt hier je AOV nog voordeliger afsluiten. Je krijgt 3 maanden premie gratis, ongeacht de dekking die je kiest.
Kies je voor onze AOV in combinatie met SharePeople en deel je het risico op arbeidsongeschiktheid de eerste twee jaar met andere leden van BrightPensioen? Zet dan de eigenrisicoperiode van de AOV op 2 jaar. Dit scheelt behoorlijk in premie. Met een AOV heb je zekerheid voor een langere periode dan 2 jaar. Je kunt kiezen voor een uitkering tot 5 jaar of tot aan de pensioendatum. De eerste drie maanden premie gratis ontvang je ook als je een AOV afsluit zonder combinatie met SharePeople. Dan is het uiteraard ook mogelijk te kiezen voor een kortere eigenrisicoperiode.
De AOV van Allianz kun je zelf online afsluiten. Vul je gegevens in en bereken daarna je premie!
Wat is een arbeidsongeschiktheids­verzekering? Wat moet je doen als je arbeidsongeschikt wordt? En wat kost een AOV eigenlijk? Wil je eerst antwoord op dit soort vragen? Lees dan eerst meer over onze AOV.