Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Maatschappelijk betrokken ondernemen: zo doe je dat

|

Het ondernemerschap kenmerkt zich door kansen zien en ze vervolgens ook grijpen. En dan niet alleen om het eigen bedrijf te laten groeien; de Nederlandse ondernemer draagt ook graag een steentje bij aan de maatschappij. Uit onderzoek van Allianz blijkt dat maar liefst 75 procent van de ondernemers al op een of andere manier maatschappelijk betrokken is. Duurzaam ondernemen is dus niet langer een trend, maar eerder een bedrijfsdoel.

Lees verder

placeholder

Zonder stress op vakantie als ondernemer

|

Zorgeloos op vakantie als ondernemer? Dat vergt wel iets meer voorbereidingen dan het klaarleggen van zonnebrand, paspoort en badlaken. Gebruik deze checklist om zonder stress op reis te gaan.

Lees verder

placeholder

Ondernemer, is jouw bedrijf wel cyberproof?

|

Is jouw bedrijf interessant voor cybercriminelen? Ben je wel eens slachtoffer geweest van een cyberaanval? Gehackt? Platgelegd? Gechanteerd? Niet elke mkb’er is het doelwit van digitale criminelen, maar wel veel. Zo was één op de vier mkb-bedrijven het afgelopen jaar getroffen door een cyberaanval. Dat blijkt uit onderzoek van Ipsos in opdracht van Allianz.

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer