Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Wachttijd AOV: wat moet ik kiezen?

|

Als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluit, moet je een bepaalde wachttijd of eigen risicoperiode kiezen. Wat houdt zo’n wachttijd AOV in? En hoe kies je de juiste wachttijd?

Lees verder

placeholder

Ook bij zakelijk gebruik wil je autoschade voorkomen

|

Voor je bedrijf ben je veel op de weg. Met een personenauto of bestelwagen. Die zakelijke auto is onmisbaar voor jou. Je moet er niet aan denken dat je een tijdje zonder zit. Bijvoorbeeld omdat je autoschade hebt. Of omdat je wagen is gestolen. Hoe kun je zakelijke autoschade voorkomen en optimaal mobiel blijven?

Lees verder

placeholder

Huisje, boompje, beestje, AOV’tje?

|

Sommige dingen overkomen je. Voor andere ben je al maanden aan het plannen. Of zelfs in blije verwachting. Maar hoe leuk hoogtepunten als een bruiloft, zwangerschap of verhuizing ook zijn, ze kunnen je ook een hoop kopzorgen geven. Heb je alles geregeld? Moet je naast de gebruikelijke zaken nog aan andere dingen denken? En wat als je ineens een paar van deze ingrijpende gebeurtenissen achter elkaar voor je kiezen krijgt? Dan is de kans dat je door stress arbeidsongeschikt wordt ineens veel groter. Dus vergeet in ieder geval niet iets te regelen voor als je arbeidsongeschikt raakt.

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer