Cyber

Op deze pagina vind je een overzicht van alle verschenen blogs over cyber.

placeholder

Goedkope cyberverzekering? Of een goede cyberverzekering?!

|

Dankzij automatisering en digitalisering werk je veel efficiënter. Maar je weet ook dat online werken gepaard gaat met risico’s. En die risico’s worden steeds groter. Daartegen wil je je bedrijf beschermen. Dat doe je met updates en beveiliging en door je mensen te wijzen op veilig werken met digitale technologie. Maar je doet het ook door je te verzekeren tegen de gevolgen van cyberrisks en cybercrime. Dus tegen digitale risico’s en digitale criminaliteit. Ga je dan op zoek naar de goedkoopste cyberverzekering? Of naar een goede cyberverzekering die je waar geeft voor je geld?

Lees verder

placeholder

Ondernemer, is jouw bedrijf wel cyberproof?

|

Is jouw bedrijf interessant voor cybercriminelen? Ben je wel eens slachtoffer geweest van een cyberaanval? Gehackt? Platgelegd? Gechanteerd? Niet elke mkb’er is het doelwit van digitale criminelen, maar wel veel. Zo was één op de vier mkb-bedrijven het afgelopen jaar getroffen door een cyberaanval. Dat blijkt uit onderzoek van Ipsos in opdracht van Allianz.

Lees verder

placeholder

Welke zorgen een cyberverzekering je uit handen kan nemen

|

Een grote kans dat je nog niet eerder stil hebt gestaan bij wat nu eigenlijk de gevolgen zijn als je bedrijf dan toch het slachtoffer wordt van een cyberaanval. Want waarom zou je? Dat overkomt jou toch niet? Toch blijkt uit onderzoek van F-Secure dat het aantal cyberaanvallen in de tweede helft van 2018 wederom sterk is gestegen.

Lees verder