Auto

Kun je je auto beter zakelijk of privé rijden? Wat zijn de voordelen van leasen? Wat kost een autoverzekering? En is het handig om een elektrische auto aan te schaffen? Op dat soort vragen krijg je hier antwoord.

placeholder

Goedkope zakelijke autoverzekering. 5 tips om te besparen

|

Wij Nederlanders zijn zuinig. We geven niet graag meer uit dan strikt noodzakelijk. En als ondernemer let je helemaal op de kosten. Dat geldt ook voor je zakelijke autoverzekering. Je wilt het liefst een goedkope zakelijke autoverzekering. Maar wel een goede. Daarom geven we je hier 5 tips om te besparen op je zakelijke autoverzekering.

Lees verder

placeholder

Wat verandert er in 2020 als je als ondernemer elektrisch gaat rijden?

|

Als ondernemer of zzp’er ben je veel op de weg. En dus is je auto belangrijk voor je. Daarbij sta je voor heel wat overwegingen. Een auto van de zaak of privé? Kopen of leasen? En brandstof of elektrisch? Als je de overstap naar 100% elektrisch rijden overweegt – vanwege het milieu, het gemak of de kosten – bedenk dan dat er vanaf 2020 fiscaal het een en ander verandert.

Lees verder

placeholder

Ook bij zakelijk gebruik wil je autoschade voorkomen

|

Voor je bedrijf ben je veel op de weg. Met een personenauto of bestelwagen. Die zakelijke auto is onmisbaar voor jou. Je moet er niet aan denken dat je een tijdje zonder zit. Bijvoorbeeld omdat je autoschade hebt. Of omdat je wagen is gestolen. Hoe kun je zakelijke autoschade voorkomen en optimaal mobiel blijven?

Lees verder

Alle blogs over Auto

Bekijk alle blogs