Auto

Kun je je auto beter zakelijk of privé rijden? Wat zijn de voordelen van leasen? Wat kost een autoverzekering? En is het handig om een elektrische auto aan te schaffen? Op dat soort vragen krijg je hier antwoord.

placeholder

Ook bij zakelijk gebruik wil je autoschade voorkomen

|

Voor je bedrijf ben je veel op de weg. Met een personenauto of bestelwagen. Die zakelijke auto is onmisbaar voor jou. Je moet er niet aan denken dat je een tijdje zonder zit. Bijvoorbeeld omdat je autoschade hebt. Of omdat je wagen is gestolen. Hoe kun je zakelijke autoschade voorkomen en optimaal mobiel blijven?

Lees verder

placeholder

Autodelen: hoe zit het met de verzekering?

|

Heb je als ondernemer slechts af en toe een auto nodig? Dan is autodelen misschien een goed idee. Bijvoorbeeld via SnappCar. Maar ben je wel goed verzekerd als je een auto huurt of verhuurt?

Lees verder

placeholder

Schade melden na een botsing in het buitenland: hoe doe je dat?

|

Heb jij als zzp’er je vakantie al geboekt? Volgens het Nibud wachten zzp’ers langer met het boeken van een vakantie dan niet-zzp’ers. En meer dan de helft spaart niet voor een vakantie. Omdat ze voldoende geld hebben óf omdat ze tegen die tijd wel kijken of er genoeg geld over is. Maar als je dan eenmaal gaat, hoop je natuurlijk veilig aan te komen. Krijg je desondanks te maken met een ongeluk in het buitenland? Blijf rustig en loop onderstaande punten af.

Lees verder

Alle blogs over Auto

Bekijk alle blogs