Auto

Kun je je auto beter zakelijk of privé rijden? Wat zijn de voordelen van leasen? Wat kost een autoverzekering? En is het handig om een elektrische auto aan te schaffen? Op dat soort vragen krijg je hier antwoord.

placeholder

Waar let je op bij een bestelautoverzekering met een grijs kenteken?

|

Voor je bedrijf heb je een bestelauto om goederen, leveringen of werkmateriaal mee te vervoeren. Je gebruikt de bestelauto dus zakelijk. Daardoor kun je de auto aanmerken als ‘grijs kenteken’. Dat levert je belastingvoordelen op. Maar is er voor de verzekering een verschil tussen een grijs of geel kenteken?

Lees verder

placeholder

Hoe kun je je bestelautoverzekering wijzigen?

|

Voor jou is je bestelauto onmisbaar. Voor het vervoeren van je werkspullen of het bezorgen van bestellingen. Dus heb je een goede bestelautoverzekering. En je bent er tevreden over. Maar sinds je de bestelautoverzekering afsloot, kan er heel wat veranderd zijn. Past de verzekering dan nog wel bij je huidige situatie? Of kun je de bestelautoverzekering beter wijzigen? En zo ja, hoe doe je dat?

Lees verder

placeholder

Autodelen: hoe zit het met de verzekering?

|

Heb je als ondernemer slechts af en toe een auto nodig? Dan is autodelen misschien een goed idee. Bijvoorbeeld via SnappCar. Maar ben je wel goed verzekerd als je een auto huurt of verhuurt?

Lees verder

Alle blogs over Auto

Bekijk alle blogs