Auto

Kun je je auto beter zakelijk of privé rijden? Wat zijn de voordelen van leasen? Wat kost een autoverzekering? En is het handig om een elektrische auto aan te schaffen? Op dat soort vragen krijg je hier antwoord.

placeholder

Schade melden na een botsing in het buitenland: hoe doe je dat?

|

Heb jij als zzp’er je vakantie al geboekt? Volgens het Nibud wachten zzp’ers langer met het boeken van een vakantie dan niet-zzp’ers. En meer dan de helft spaart niet voor een vakantie. Omdat ze voldoende geld hebben óf omdat ze tegen die tijd wel kijken of er genoeg geld over is. Maar als je dan eenmaal gaat, hoop je natuurlijk veilig aan te komen. Krijg je desondanks te maken met een ongeluk in het buitenland? Blijf rustig en loop onderstaande punten af.

Lees verder

placeholder

Je bestelwagen verzekeren doe je zo

|

Je hebt je bestelwagen nodig voor je werk. Om je werkspullen mee te vervoeren of om zaken te bezorgen. Je bestelwagen is onmisbaar voor je bedrijf. En dus wil je die ook goedje bestelwagen goed verzekeren. In elk geval heb je een WA-verzekering nodig voor het risico dat je schade veroorzaakt aan anderen. Maar als je bestelwagen nog veel waard is wil je misschien een uitgebreidere verzekering. En vervoer je waardevolle zaken? Dan is ook een ladingverzekering aan te raden.

Lees verder

placeholder

Waar let je op bij een bestelautoverzekering met een grijs kenteken?

|

Voor je bedrijf heb je een bestelauto om goederen, leveringen of werkmateriaal mee te vervoeren. Je gebruikt de bestelauto dus zakelijk. Daardoor kun je de auto aanmerken als ‘grijs kenteken’. Dat levert je belastingvoordelen op. Maar is er voor de verzekering een verschil tussen een grijs of geel kenteken?

Lees verder

Alle blogs over Auto

Bekijk alle blogs