• Blog
  • Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Op deze pagina vind je een overzicht van alle verschenen blogs over aansprakelijkheid.

placeholder

Welke aansprakelijkheidsverzekering is geschikt voor mijn bedrijf?

|

Als succesvolle ondernemer ga je uiteraard goed voorbereid aan de slag. Het inschatten van risico’s is een belangrijk onderdeel van die voorbereiding. De financiële gevolgen van sommige risico’s zijn namelijk te groot om zelf te kunnen dragen. De juiste zakelijke aansprakelijkheidsverzekering geeft je rust en zekerheid. Er zijn drie varianten. Welke aansprakelijkheidsverzekering is geschikt voor jouw bedrijf?

Lees verder

placeholder

Welke premie betaal je voor een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven?

|

Als zzp’er of mkb’er heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) nodig. Niet omdat het verplicht is, maar omdat het risico te groot is om zelf te dragen. Maar als ondernemer let je ook op de kosten. Dus hoeveel premie betaal je voor een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (ook wel bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering genoemd)? Als zzp’er kun je de premie zelf uitrekenen. Voor een mkb’er is de berekening iets lastiger.

Lees verder

placeholder

Leveringsvoorwaarden: de kleine lettertjes?

|

Als je regelmatig iets online koopt, klik je vaak zonder te lezen op ‘ja, ik ga akkoord met de voorwaarden’. Welke voorwaarden zijn dat eigenlijk? Waarom heeft een bedrijf ze? Bestaan ze alleen online? Vragen waar je wellicht niet meteen aan denkt voor je eigen bedrijf. Toch kunnen algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden je leven als ondernemer een stuk makkelijker maken.

Lees verder

Alle blogs over Aansprakelijkheid

Bekijk alle blogs