Veelgestelde Vragen

Met het Bedrijfswagenpakket verzekert u eenvoudig en snel het wagenpark van uw klant. Het gaat daarbij om  wagenparken die bestaan uit 6 tot en met 19 bestel- en/of zakelijke personenauto’s. Heeft uw klant ook andere voertuigen, bijvoorbeeld een vrachtwagen? Dan kunt u die andere voertuigen via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl op een losse verzekering binnen het Bedrijvenpakket verzekeren.

Bestaat het wagenpark uit minder dan 5 voertuigen? Dan kunt u deze via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl verzekeren in het Bedrijvenpakket.

Bestaat het wagenpark uit 20 of meer voertuigen? Dan is onze Collectieve autoverzekering een passende oplossing.

In het Bedrijfswagenpakket kunnen zowel zakelijke personenauto’s als bestelauto’s verzekerd worden. Heeft uw klant ook andere voertuigen, zoals bijvoorbeeld een vrachtwagen? Dan kunt u die andere voertuigen via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl op een losse verzekering binnen het Bedrijvenpakket verzekeren.

U kunt een offerte maken via onze MKB-portal, www.allianzbedrijven.nl. Nadat u gekozen hebt voor de optie Schadeverzekering kiest u voor de optie Bedrijfswagenpakket. Vervolgens kunt u snel en eenvoudig de premie voor het wagenpark van uw klant berekenen en een offerte maken. Zie ook deze demo-video.

U kunt binnen in de MKB-portal per klant bepalen welke provisie van toepassing is. U kunt de premie en uw provisie zelf beïnvloeden via een schuif. U bepaalt uw provisie. Deze kunt u tussen de 0 en de maximale provisie laten variëren. De standaardwaarde is de maximale provisie. De provisie bij het Bedrijfswagenpakket is standaard 15%. Deze standaardwaarde geldt voor alle producten en dekkingen die in het Bedrijfswagenpakket worden aangeboden.

U kunt kiezen voor de volgende aanvullende dekkingen:
-              Schadeverzekering Inzittenden
-              Ongevallen Inzittenden verzekering
-              Rechtsbijstandverzekering
-              Ladingdekking (alleen bij een bestelautoverzekering)

Tijdens het maken van de offerte kunt u kiezen voor de optie “Schadevrije jaren optimalisatie”. Kiest u voor deze optie? Dan kennen we automatisch de schadevrije jaren toe aan die voertuigen met de hoogste premie. Hiermee profiteert uw klant van de meest gunstige premieberekening voor zijn wagenpark. Dit scheelt u weer tijd en u biedt uw klant direct de meest gunstige premie.

Voor de voertuigen verzekerd binnen het Bedrijfswagenpakket gelden dezelfde voorwaarden als voor de losse zakelijke personenautoverzekering en de losse bestelautoverzekering.