Bedrijfswagenpakket

✓ Voor 6 t/m 19 voertuigen
✓ Eenvoudig en snel offreren en aanvragen
✓ Meest gunstige premie door schadevrije jaren optimalisatie

Bedrijfswagenpakket

Met het Bedrijfswagenpakket verzekert u eenvoudig en snel het wagenpark van uw klant. Het gaat daarbij om een wagenpark van 6 tot en met 19 bestel- en/of zakelijke personenauto’s. En uniek; met de optie schadevrije jaren optimalisatie biedt u uw klant eenvoudig de meest gunstige premie.

De pluspunten van het Bedrijfswagenpakket

Via onze MKB-portal www.allianzbedrijven.nl kunt u snel en eenvoudig de premie voor het wagenpark van uw klant berekenen. U voert uitsluitend de kentekens, de gewenste dekking en de schadevrije jaren in en de juiste premie rolt eruit. Dankzij de kentekenkoppeling is de premie gebaseerd op de correcte cataloguswaarde: exclusief btw en bpm. Dit bespaart u tijd en moeite.

In de MKB-portal kunt u eenvoudig de gewenste nevendekkingen aangeven. Denk daarbij aan de  schadeverzekering voor inzittenden, de rechtsbijstandverzekering, de ongevallenverzekering voor inzittenden en pechhulp. Deze gelden dan voor alle voertuigen in het wagenpark. En bij bestelauto’s kunt u met één druk op de knop de lading meeverzekeren. Extra accessoires? Deze kunt u per voertuig meeverzekeren.

Tijdens het maken van de offerte kunt u kiezen voor de optie “Schadevrije jaren optimalisatie”.  Kiest u voor deze optie? Dan kennen we automatisch de schadevrije jaren toe aan die voertuigen met de hoogste premie. Hiermee profiteert uw klant van de meest gunstige premieberekening voor zijn wagenpark. Dit scheelt u weer tijd en u biedt uw klant direct de meest gunstige premie.

Ook proberen?

Offreren en sluiten van het Bedrijfswagenpakket gaat heel gemakkelijk via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl. Kentekens invullen, schadevrije jaren invoeren, dekkingen kiezen en de offerte is gemaakt. Zie ook de demo-video hieronder.

Meer informatie?

Op het tabblad veelgestelde vragen vindt u meer informatie. U kunt ook contact opnemen met uw vaste contactpersonen bij Allianz. De contactgegevens van uw team kunt u inzien via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl onder het tabblad “Uw Team”.

Verzekeringskaart Bestelautoverzekering

Verzekeringskaart Zakelijke Personenautoverzekering