Allianz Maatwerk AOV

De Allianz Maatwerk AOV geeft iedere maand een uitkering bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Met de Maatwerk AOV kiest u zelf. Zo kunt u kiezen in welke periode uw klant een hogere uitkering ontvangt en in welke periode een lager bedrag. U bepaalt ook zelf welke periode hij eerst zelf overbrugt bij arbeidsongeschiktheid.

Flexibel in te richten

U kunt maximaal 80% van het inkomen verzekeren. En u kunt kiezen uit verschillende perioden:

  • jaar 1
  • jaar 2
  • jaar 3 t/m 5
  • jaar 6 tot eindleeftijd

Het eerste jaar en het tweede jaar kunnen niet los worden gesloten. De gekozen jaren moeten op elkaar aansluiten. U kunt twee verzekerde bedragen kiezen; een hoog en een laag bedrag. U kunt zelf kiezen in welke perioden u hoog of laag wilt adviseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verzekering een hoog bedrag in jaar 1 en 2 van arbeidsongeschiktheid en het lage bedrag in jaar 3 tot en met 5.

Wat kost de Allianz Maatwerk AOV?

De kosten van de Allianz  Maatwerk  AOV hangen voor een deel af van de keuzes die u uw klant adviseert. Zoals de looptijd en het eigen risico. U kunt dus gedeeltelijk zelf bepalen hoeveel premie uw klant betaalt. Wilt u weten wat deze AOV voor hem kost? Bereken de premie op AllianzBedrijven.

Premievoorbeelden

De Maatwerk AOV van Frank -administratieconsulent

Leeftijd 29 Verzekerd bedrag € 24.000 Uitkeringsduur tot 60 jaar Eigenrisicotermijn 3 maanden Premie per maand € 56.61

De Maatwerk AOV van Martijn - interimconsultant

Leeftijd 42 Verzekerd bedrag € 80.000 Uitkeringsduur tot 67 jaar Eigenrisicotermijn 3 maanden Premie per maand € 287.02