Workout Weken:

doe mee, blijf fit!

De AOV's van Allianz

Ondernemen vraagt om mentale scherpte en fysieke fitheid. Allianz erkent dat en beweegt daarin mee. Onze AOV’s bewegen daarin mee. En helpen de ondernemer de ruimte te geven in elke stap die hij maakt. Nederland telt 1,4 miljoen ondernemers en zelfstandigen. Allemaal anders. Maar allemaal met het risico om arbeidsongeschikt te worden. En dus allemaal met de noodzaak van een passende AOV.

Verbeterde AOV's

We kijken continu naar onze producten en diensten en verbeteren waar het kan. Voor onze AOV’s hebben we  op 5 gebieden verbeteringen doorgevoerd. We zetten de wijzigingen graag voor u op een rij. 

1. Verlaging van het  tarief voor klasse 1 en 2 beroepen
Wij verlagen onze tarieven voor beroepen in klasse 1 en 2 voor een wachttijd langer dan 30 dagen. Een verlaging die kan oplopen tot wel 20%! Hoe langer de wachttijd, hoe voordeliger het voor uw klant is.

2. Verhoging maximum verzekerd bedrag
Wij verhogen onze verzekerde bedragen. Dit geeft uw klanten meer ruimte om de verzekering op hun inkomen af te stemmen.

 

 Klasse 1 en 2

 Klasse 3 en 4

 Maatwerk AOV

 € 150.000

 € 100.000

 Fundament AOV

 € 150.000

 € 100.000

 Absoluut AOV

 € 150.000

 € 100.000

 Essentie AOV

 € 200.000

 € 200.000

 Ongevallen Plus AOV

 € 200.000

 € 200.000

 

Deze aanpassing geldt voor nieuwe en bestaande klanten. Dit houdt in dat bestaande klanten meer ruimte krijgen wanneer ze gebruik maken van het optierecht.

3. Verhogen van de maximum eindleeftijd
Wij verlengen de eindleeftijd naar 68 jaar. Dit geldt nu nog alleen voor nieuwe polissen. Eind van dit jaar sturen wij bestaande klanten samen met het onderhoudsformulier ook een aanbod om de verzekering te verlengen naar 68 jaar. Als uw klant de verzekering wil aanpassen, gaat de wijziging in op de hoofdpremievervaldag.

4. Opheffing beperking eindleeftijd
Voor een groot aantal beroepen in klasse 4 wijzigen wij de eindleeftijd ook naar 68. Ook beroepen waar nu nog een beperking tot bijvoorbeeld 55 of 60 jaar geldt. Deze wijziging is op zowel nieuwe als bestaande klanten van toepassing. Ook deze klanten krijgen tijdens het jaarlijkse onderhoud de mogelijkheid de verzekering te verlengen naar 68 jaar.

5. Nog meer beroepen verzekerd
Naast bovenstaande aanpassingen verzekeren we nu nog meer beroepen. Beroepen die wij eerder niet konden accepteren. Die beroepen zijn toegevoegd aan de beroepenlijst.

Fit zijn én fit blijven met Allianz

Graag bieden we onze klanten meer dan alleen de verzekering. Uw klant ontvangt bij zijn polis de Allianz Fit Kit. Deze kit bestaat uit een gratis persoonlijke gezondheidscheck, tips en workouts. Want Allianz doet meer dan geld uitkeren bij arbeidsongeschiktheid; we helpen ondernemers fit zijn én fit blijven. En ook u speelt een belangrijke rol. We verwijzen de ondernemer naar u als zijn coach. Een coach begeleidt, adviseert en motiveert zijn klant; uw dagelijks praktijk.

Gratis persoonlijke gezondheidscheck
De persoonlijke gezondheidscheck is een laagdrempelig, preventief onderzoek. De check geeft inzicht in risicofactoren voor de gezondheid van uw klant.  Het bestaat uit een online vragenlijst en aanvullende testen die uw klant zelf thuis uitvoert. Op basis daarvan ontvangt uw klant een persoonlijk gezondheidsrapport met informatie en advies over zijn gezondheid en handvatten om met zijn gezondheid aan de slag te gaan.

De persoonlijke gezondheidscheck is ontwikkeld in samenwerking met onder andere de Landelijke Huisartsen Vereniging, de Hartstichting, het Longfonds, de Nierstichting en het Diabetesfonds en wordt uitgevoerd door het NIPED Instituut. Kijk voor meer informatie op www.persoonlijkegezondheidscheck.nl. Belangrijk om te weten: de persoonlijke gezondheidscheck is volledig anoniem, Allianz krijgt de resultaten dus nooit te zien.

Spelregels campagne
De AOV-campagne loopt van 16 juli tot en met 30 november 2018. Uw klant ontvangt de Fit Kit als hij in de actieperiode een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij ons aanvraagt. Wij sturen uw klant de Fit Kit nadat zijn polis is geaccepteerd. De actie geldt niet voor bestaande klanten met een AOV van Allianz.


Een AOV op het lijf geschreven

Dé ondernemer…? Die bestaat niet. En ook dé arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) niet. Maar iedereen loopt het risico om arbeidsongeschikt te worden. Dat alle ondernemers eigenlijk een AOV moeten hebben, staat niet ter discussie. Wel hoe die AOV eruit moet zien. En hoe een AOV kan voldoen aan alle individuele wensen.

Soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Fundament AOV

Uw maandelijkse uitgaven verzekerd

Naar Fundament AOV

Maatwerk AOV

Kiezen in welke periode u minder nodig heeft

Naar Maatwerk AOV

Absoluut AOV

Volledig verzekerd ook als uw inkomen wisselt

Naar Absoluut AOV

Ongevallen Plus AOV

Arbeidsongeschiktheid door een ongeval

Naar Ongevallen Plus AOV