Judith goes all in. Jij toch ook?

Wist je dat uit recent onderzoek blijkt dat de helft van de ondernemers in Nederland moeite heeft een gezonde levensstijl te combineren met het ondernemerschap? Samen met ondernemer Judith Noordzij ontdek je hoe mentale en fysieke fitheid je voluit laten ondernemen. Met inspirerende en motiverende podcasts, video’s en blogposts stimuleren we, net als met onze producten, het ondernemerschap. We bieden handvatten om ondernemers bewuste keuzes te laten maken en na te laten denken over de balans tussen werken, ontspannen en gezondheid, zodat ze all in kunnen ondernemen. Luister, bekijk of lees en ga ook all in!
Brend vertelt onder andere over het ritueel dat hem helpt ontspannen. 
Laat spanning en stress los door te sporten
Begonnen in haar eentje en inmiddels 13 mensen in dienst.
 
All-in ondernemen is bij jezelf blijven en doen wat bij je past.
Het geheim achter succesvol ondernemen is durf en lef.
 
All-in ondernemen is # stressvoorzijn door fit te blijven
Als ondernemer ben je vaak onderweg en daarom hebben wij deze podcastserie ontwikkeld. Tijdens het autorijden of hardlopen luister je hoe Judith Noordzij in gesprek gaat met experts en ondernemers over bekende onderwerpen als: 24/7 aan staan, timemanagement en het voorkomen van een burn-out. Binge ze alle 5!
Judith goes all in #ochtendroutine
Judith goes all in #sporten
Judith goes all in #offlinegaan 
Judith goes all in #slaap 
Judith goes all in #stressvoorzijn
Judith goes all in #timemanagen
 
Judith goes all in #ontspannen
Uitgeluisterd? Dan is het nu tijd om ook echt in actie te komen. Met deze blogposts willen we de onderwerpen uit de podcasts iets meer verdiepen en je praktische handvatten bieden om zelf aan de slag te gaan. We starten met de 5 tips voor het perfecte time management systeem, dus als je tijd hebt?
In dit interview vertelt Judith Noordzij hoe zij van een burn-out tot topondernemer is getransformeerd. Waar moet je op letten om een burn-out te voorkomen? Hoe zorg je dat je happy blijft met wat je doet? Bekijk het filmpje hieronder en kom erachter.
Al deze podcasts, blogposts en video’s helpen je om vooruit te gaan, maar je moet natuurlijk wel de ruimte hebben om zorgeloos die stappen te kunnen maken. Met onze AOV kun je all in ondernemen. Ontdek hoe.
Neem contact met ons op. 
Bekijk de contact mogelijkheden
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.
Zoek een adviseur