Judith goes all in. Jij toch ook?

Wist je dat uit recent onderzoek blijkt dat de helft van de ondernemers in Nederland moeite heeft een gezonde levensstijl te combineren met het ondernemerschap? Samen met ondernemer Judith Noordzij ontdek je hoe mentale en fysieke fitheid je voluit laten ondernemen. Met inspirerende en motiverende podcasts, video’s en blogposts stimuleren we, net als met onze producten, het ondernemerschap. We bieden handvatten om ondernemers bewuste keuzes te laten maken en na te laten denken over de balans tussen werken, ontspannen en gezondheid, zodat ze all in kunnen ondernemen. Luister, bekijk of lees en ga ook all in!

De 5-delige podcastserie voor ondernemers in beweging #allinluisteren

Als ondernemer ben je vaak onderweg en daarom hebben wij deze podcastserie ontwikkeld. Tijdens het autorijden of hardlopen luister je hoe Judith Noordzij in gesprek gaat met experts en ondernemers over bekende onderwerpen als: 24/7 aan staan, timemanagement en het voorkomen van een burn-out. Binge ze alle 5!

Judith biedt verdieping en praktische tips #allinlezen

Uitgeluisterd? Dan is het nu tijd om ook echt in actie te komen. Met deze blogposts willen we de onderwerpen uit de podcasts iets meer verdiepen en je praktische handvatten bieden om zelf aan de slag te gaan. We starten met de 5 tips voor het perfecte time management systeem, dus als je tijd hebt?

Het perfecte time management systeem?

Lees de 5 tips

Vooruit gaan zonder achterom te hoeven kijken #allinondernemen

Al deze podcasts, blogposts en video’s helpen je om vooruit te gaan, maar je moet natuurlijk wel de ruimte hebben om zorgeloos die stappen te kunnen maken. Met onze AOV kunt u all in ondernemen. Ontdek hoe.