Pensioen Beleggen

Allianz Pensioen Beleggen

Bij het Allianz Pensioen bouwt uw werknemer pensioen op via beleggingen. Door te kiezen voor Allianz kiest een werkgever voor verantwoord beleggen. Wij beleggen de pensioenpremie volgens een goed uitgedachte financiële strategie, met de juiste mix tussen rendement en risico. En dat doen we in fondsen die uitstekende resultaten laten zien.

Is uw werknemer nog jong, dan kan hij meer risico nemen om het startkapitaal flink te laten groeien. Nadert de pensioendatum, dan is het verstandig de beleggingsrisico’s te beperken. We noemen dit beleggen via lifecycles.

De Allianz Pensioen Lifecycles zijn er in twee varianten: actief en passief. Hiermee bieden we u als werkgever de mogelijkheid om op basis van uw eigen overtuiging een keuze te maken welke lifecycle(s) u beschikbaar wilt stellen aan uw werknemers. Een keuze is echter niet noodzakelijk, u kunt er ook voor kiezen om zowel de actieve als de passieve lifecycles aan uw werknemers aan te bieden.

Hiernaast is het mogelijk om uw werknemers de keuze te bieden voor Allianz Pensioen Zelf Beleggen. Met Allianz Pensioen Zelf Beleggen kan uw werknemer dan kiezen uit verschillende fondsen waarin hij wil beleggen.

Allianz Pensioen Beleggen, de mogelijkheden:

  • Nieuwe actieve en passieve lifecycles ontwikkeld door de beleggingsexperts van Allianz.
  • Ervaring met beleggen? En maakt uw werknemer liever zijn eigen keuzes? Bij Allianz Pensioen Zelf Beleggen maakt uw werknemer zelf zijn fonds- en beleggingskeuzes.
  • Een deel van het pensioen veiligstellen, de Allianz Pensioenklik maakt het mogelijk.
  • Liever doorbeleggen bij het bereiken van de pensioenleeftijd? Kies dan voor Allianz Pensioen Doorbeleggen.