AOV van Allianz

✓ Kies zelf wat u verzekert
✓ Dagelijks opzegbaar
✓ Betaalbare premie

Van ondernemen word je fit

Als zelfstandig ondernemer duik je overal vol in. Jouw leven, jouw werk… het is één grote workout. Je hebt lef, neemt risico’s en wordt daar sterker van. Fysiek en mentaal. Dat wil je blijven doen. Dus verzeker je jezelf van continuïteit. Met de arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV) van Allianz speciaal voor ondernemers. Zodat jij er onbezorgd en op volle kracht tegenaan kunt.
Als zelfstandig ondernemer doe je al gauw meer aan je fitheid dan je denkt. Hoe vaak klap je je laptop niet open? Of neem je de trap? Of zoek je onder je bureau naar een contactdoos? Of trek je een lade open? Doe dat vandaag eens 10 keer meer dan normaal. Hoe voelt dat? Heerlijk toch! Kijk wat je tussen de bedrijven door allemaal aan workouts kunt doen. Lees ook ons blog over de verstopte workouts in je werkdag. Ook hebben we tips voor een goede nachtrust, want zonder nacht heb je niks aan je dag.
Wanneer je als zzp'er of ondernemer arbeidsongeschikt raakt, is er vanuit de overheid geen financieel vangnet voor je. Door een arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV) af te sluiten bescherm je jouw inkomen als je niet kunt werken door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval. En ben je verzekerd van continuïteit.
De zaak loopt goed, de opdrachten stromen binnen. En toch kan het zijn dat je wakker ligt. Misschien omdat het privé niet helemaal naar wens gaat of zit je even zonder inspiratie. Wakker liggen is nooit goed en misschien wel een voorteken van een burn-out. Dat wil je niet. Dus loop er niet te lang mee rond, maar klop bij ons aan. Voorkomen is beter dan genezen! Onze deskundigen helpen je hier graag bij. Samen met jou kijken zij wat er nodig is om je te laten doen waar je goed in bent: ondernemen. Wat kun je van ons verwachten als je toch arbeidsongeschikt wordt?
De kosten van een AOV hangen voor een deel af van de keuzes die je maakt. Je kunt dus gedeeltelijk zelf bepalen hoeveel premie je betaalt. Wil je weten wat een AOV voor jou kost? Bereken dan direct jouw premie. Of zoek een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt, die ervoor zorgt dat je persoonlijk advies krijgt.