De VVN Opfriscursus

De verkeersregels veranderen non-stop. Zo is de afgelopen vijftien jaar veertig procent van de verkeersregels aangepast. Nieuwe snelheden, verkeersborden en wegmarkeringen zorgen ervoor dat het voor iedere weggebruiker van groot belang is om de veranderingen in de verkeersregels bij te houden. Met de VVN Opfriscursus zorgt u ervoor dat u van alle veranderingen op de hoogte bent.

De VVN Opfriscursus bestaat uit een aantal bijeenkomsten die als doel hebben om u in te lichten over alle veranderingen in de verkeersregels. Een gecertificeerd docent geeft uitleg over de actuele verkeerstheorie en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft u de optie om de opfriscursus aan te vullen met een praktijkrit. Hierbij krijgt u persoonlijk en deskundig advies over uw rijstijl.

Wilt u weten of uw kennis van de verkeersregels up-to-date is? Klik dan hier om binnen 2 minuten uw kennis te testen.

De VVN Opfriscursus met de Safety Deal
In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en het Verbond van Verzekeraars biedt Allianz u de Safety Deal aan. Met de Safety Deal hebben wij het doel om u te ondersteunen in het verkeer. Omdat educatie en voorlichtingen daarin belangrijk zijn biedt Allianz zijn klanten met de Safety Deal een korting aan voor de VVN Opfriscursus.

Korting
Met de Safety Deal krijgen klanten die verzekerd zijn bij Allianz €20,- korting als zij naast de theoretische opfriscursus ook deelnemen aan het praktijkdeel van de VVN Opfriscursus. Heeft u interesse om aan de VVN Opfriscursus deel te nemen? Meld u dan aan voor de theoretische cursus door op de onderstaande button te klikken.