Geen fysieke verzending

Per 1 oktober zijn wij gestopt met de fysieke verzending van polisvoorwaarden bij nieuwe schadeverzekeringen. In plaats daarvan wordt de klant in de aanbiedingsbrief bij zijn nieuwe polis actief verwezen naar de website van Allianz. Daar kan de klant zijn polisvoorwaarden inzien en downloaden. Al eerder zijn wij al gestopt met het verzenden van polisvoorwaarden na wijziging van de polis.

Door het volledig stoppen van de verzending van de “papieren” polisvoorwaarden bij schadeverzekeringen draagt Allianz een steentje bij aan een schonere en duurzamere wereld.

Heeft u behoefte aan polisvoorwaarden? Dan kunt u via AllianzNet altijd de relevante polisvoorwaarden downloaden en bestellen.

Heeft u ervoor gekozen om zelf uw eigen aanbiedingsbrief bij de nieuwe polis te voegen? Dan kunt u in uw aanbiedingsbrief de link naar de polisvoorwaarden vermelden. Deze link bestaat standaard uit www.allianz.nl gevolgd door de polisvoorwaardennaam. Bijvoorbeeld op www.allianz.nl/acm14 vindt u de polisvoorwaarden van onze AVB-verzekering.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met uw accountteam.