Beste collega,

Vanmiddag vindt in het WTC onze nieuwjaarsreceptie plaats. Ik hoop je daar te mogen begroeten om gezamenlijk te toasten op een vliegende start in 2017. Dit is wel een vreemde voorpagina van onze website, vind je niet? Jij bent als eerste getuige van de nieuwste ontwikkeling binnen onze website. Afgelopen jaar introduceerden we al het vernieuwde Allianz.nl. De volgende stap naar true customer centricity is personalisering. Dit betekent dat we onze website afstemmen op de wensen en behoeften van elke individuele bezoeker. Binnenkort lees je hier meer over op intranet. Ik wens je een gedurfd 2017! Sjoerd Laarberg

Waarom Allianz?

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Onze wereldwijde kennis delen we graag met u. Of u nu zzp’er bent of een bedrijf heeft met 200 medewerkers. En of u nu een starter bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen, zodat u zich kunt richten op dat waar u goed in bent: ondernemen.

Arbeidsongeschikt. En dan?

Bekijk in een aantal stappen of u voldoende heeft geregeld.

Ondernemers over risico's

Steven Kooren van Nibro vertelt aan Allianz over de risico's die hij in zijn beroep tegenkomt.

Sluiten

AOV check

Veel mensen denken dat ze hun inkomen na arbeidsongeschiktheid goed geregeld hebben. Aan de hand van een paar vragen krijgt u inzicht in uw eigen situatie.