Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

In 4 nieuwe video’s doet Maarten Bouwhuis verslag van zijn bezoek aan enkele van onze businesspartners en gezamenlijke klanten. Zo gaat hij langs bij Ziekenhuis Bernhoven, Doets Reizen, de Van Mossel Groep en Meinders Catering.

Hoe zijn zij omgegaan met de uitbraak van het coronavirus en de daar op volgende crisis? Hoe ziet het “nieuwe normaal” er voor hen uit? U ziet het in de video’s.

De coronacrisis heeft eens te meer laten zien dat zorgpersoneel de achilleshiel vormt van onze maatschappij. Maar hóe zorg je dat deze mensen ook duurzaam inzetbaar blijven als de druk in de zorg alleen maar toeneemt? En, als een zorgmedewerker onverhoopt tóch uitvalt door ziekte, hoe zorg je dat iemand dan snel, gezond weer aan de slag kan?

Robert Wondaal (commercieel directeur bij Robidus) en Hanneke Wouters (HR directeur bij Ziekenhuis Bernhoven) vertellen Maarten hoe zij dit aanpakken.

Wat is de rol van een adviseur naar zijn klanten als de wereld wordt getroffen door een pandemie? Hoe kan een adviseur helpen om je hier tegen te wapenen als jouw bedrijf bijvoorbeeld draait om reizen naar Noord-Amerika?

Jan Zoodsma (directeur bij Raetsheren) en Elske Doets (directeur bij Doets Reizen) lichten Maarten hun aanpak van de afgelopen maanden toe.

Door corona werken we massaal thuis, zitten we minder op de weg én maken we ook minder gebruik van het openbaar vervoer. Wat betekent deze crisis op de langere termijn voor de automotive industrie?

Daarover gaat Maarten in gesprek met Armand van Veen (algemeen directeur bij International Car Lease Holding, onderdeel van de Van Mossel Groep).

Stel: Je bent cateraar en je ziet als gevolg van de coronacrisis bijna 90 procent van je omzet verdampen. Kun je dan nog opkrabbelen en omschakelen? En wat kunnen een adviseur en een verzekeraar daar in betekenen?

Bram Grundmeijer (commercieel directeur bij Klap Verzekeringsmakelaar) en René Niemarkt (commercieel directeur bij Meinders Catering) bespreken het met Maarten.