In 7 podcasts neemt presentator Maarten Bouwhuis u mee in diverse onderwerpen aan de hand van een aantal mogelijke scenario’s.

Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers als er voorlopig nog geen vaccin gevonden wordt en we elk jaar een opleving van het virus hebben? En wat zijn de verzekeringsconsequenties daarvan?

Maarten bespreekt de scenario’s met een autoriteit op het betreffende vakgebied en een expert van Allianz.

Hans Biesheuvel (voorzitter Ondernemend Nederland) en Thom Mallant (commercieel directeur bij Allianz) bespreken de impact van de coronacrisis op ondernemend Nederland.
 
Luister hier
Carlo van de Weijer (directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven) en Erik Boertjes (Head of Automotive Partnerships bij Allianz) kijken naar de impact van de coronacrisis op mobiliteit en de verzekeringsconsequenties
Luister hier
Theo Gommer (pensioenadvocaat) en Henk Boeve (managing director Life & Health bij Allianz) discussiëren over de toekomst van werk en collectief pensioen.
 
Luister hier
Bart Jan Koopman (algemeen directeur EvoFenedex) en Arno van den Bosch (directeur Liability & Property bij Allianz) beantwoorden de vraag hoe bedrijven de kwetsbaarheid van hun supply chain kunnen inperken.  
Luister hier
Matthijs van Hilten (arbeidsdeskundige en partner bij Adee) en Tonny Smits (accountmanager Inkomen, Leven & Hypotheken bij Allianz) bespreken het belang van preventie ter voorkoming van arbeidsongeschiktheid. 
Luister hier
Marleen Hermans (hoogleraar Publiek Opdrachtgeverschap in de bouw aan de TU Delft) en Niek Vonk (directeur Marine & Engineering bij Allianz) gaan in op korte en lange termijn ontwikkelingen in de bouw.
Luister hier
Jeroen Wolfsen (directeur van MoneyWise) en Patrick van Loosbroek (manager Salesdesk Leven bij Allianz) gaan in op de mogelijkheden die uw klanten hebben met hun vrijkomende pensioenkapitaal. 
 
Luister hier
Bekijk ook de video's!

Apple Podcast

Spotify