Via onze ABS-portal kunt u het Allianz Verzekeringspakket sluiten. Het Allianz Verzekeringspakket is een combinatie van moderne verzekeringen met aantrekkelijke premies en voorwaarden voor het hele gezin. Vanaf 28 november vragen wij u bij de aanvraag van een nieuwe verzekering ook het e-mailadres en het mobielnummer van de klant aan te leveren. Hieronder leest u meer hierover.

In onze  nieuwsbrief van 20 mei heeft u kunnen lezen dat u ook bij TP-incasso de mogelijkheid heeft om de originele verzekeringspapieren rechtstreeks per e-mail aan uw klant te sturen. Kiest u voor die optie? Dan ontvangt uw klant de originele verzekeringspapieren per e-mail van ons. Voor u is dit weer gemakkelijker. U hoeft dan zelf niet meer dan de originele verzekeringspapieren aan uw klanten te sturen. U kunt dan nog zelf de premie-incasso bij uw klant verzorgen.

Wij merken dat de klant de digitale verzending van zijn verzekeringspapieren steeds meer op prijs stelt. Vandaar dat wij ons aanvraagproces in de ABS-portal aanpassen. Vanaf 28 november vragen wij u bij de aanvraag van een nieuwe verzekering ook het e-mailadres en het mobiel telefoonnummer van de klant aan te leveren. Hierdoor maken wij het aanvraagproces eenduidiger en u kunt u gemakkelijker gebruikmaken van de optie om de originele verzekeringspapieren rechtstreeks per e-mail aan uw klant te sturen. 

Neem dan contact op met uw gebruikelijke aanspreekpunt. Heeft u vragen over het werken met de ABS-portal? Of over het Allianz Verzekeringspakket? Kijk dan op www.allianz.nl/absinfo. Daar vindt handige instructievideo’s en meer informatie over de verzekeringen binnen het Allianz Verzekeringspakket. Ook vindt u daar een overzicht van de meest gestelde vragen. Heeft u toch nog een vraag over het werken met de ABS-portal? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.