We zijn blij dat u en uw collega-adviseurs de weg naar Allianz steeds vaker weten vinden voor aanvragen van onze AOV en ORV. Hierdoor zien we een sterke stijging van het aantal aanvragen. Dit zorgt regelmatig voor piekmomenten. Om u en onze klanten op alle momenten goed van dienst te zijn, werken wij sinds kort samen met Sedgwick. Zij behandelen de medische acceptatie voor ORV- en AOV-aanvragen. 
Segdwick is een gerenommeerde partij in de markt met een bewezen staat van dienst. Deze partner biedt ons een flexibele schil. Misschien heeft u hierover al gelezen op onze website . Net als bij Allianz, staat bij Sedgwick de klantrelatie altijd centraal. Sedgwick werkt efficiënt, resultaatgericht en houdt tijdens het medisch traject rekening met de wensen van de klant. Uiteraard zijn de vertrouwelijkheid en bescherming van de persoonsgegevens goed geborgd.

In de praktijk betekent dit dat wij de gezondheidsverklaring van de kandidaat verzekerde(n) mogelijk naar Sedgwick doorsturen voor een verdere medische beoordeling. De kandidaat verzekerde kan in dat geval direct benaderd worden door Sedgwick, bijvoorbeeld voor het opvragen en verwerken van medische informatie als onderdeel van de medische acceptatie. Sedgwick informeert u hierover op dezelfde manier die u van ons gewend bent.

Een eventueel premievoorstel en de afgifte van de polis blijft uiteraard gewoon via ons gaan.

Heeft u vragen over de samenwerking met Sedgwick? Neemt u dan contact op met de Salesdesk Leven via 088 – 577 3939 of de Salesdesk Inkomen op 088 – 577 19 49. Wij zijn u graag van dienst.