Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Nieuwe voorwaarden (Beroeps)aansprakelijkheidsverzekering

Zoals u wellicht weet hebben wij een breed palet aan (Beroeps)aansprakelijkheidsverzekeringen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer (Beroeps)aansprakelijkheidsverzekeringen voor advocaten, accountants, architecten, interim-managers, bouwkundig adviseurs, ingenieurs en ICT-ers. Offertes voor deze beroepsgroepen kunt u eenvoudig en snel via de mkb-portal www.allianzbedrijven.nl aanvragen.
Sinds 1 maart 2021 gelden er nieuwe voorwaarden voor onze (Beroeps)aansprakelijkheidsverzekering. De verzekeringsvoorwaarden zijn aangepast naar de huidige marktontwikkelingen en wet- en regelgeving en zijn op een aantal punten verduidelijkt. Ook zijn in de voorwaarden de meest gangbare clausuleteksten opgenomen. Hierdoor wordt een aantal clausules bij de eerstvolgende verlenging niet meer als aparte tekstblokken op het polisblad weergegeven. Daarnaast is de kring van verzekerden uitgebreid met stagiaires en vrijwilligers.

Een overzicht van de meest belangrijke wijzigingen en aanpassingen voor onze reguliere Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (de AV14C) kunt u hier downloaden.

De nieuwe voorwaarden gelden ook voor bestaande relaties per de eerstkomende verlengingsdatum vanaf 1 april 2021. Deze relaties informeren wij over de nieuwe voorwaarden via de prolongatiebrief. Uw relatie verwijzen wij daarbij ook naar een overzicht wat specifiek in zijn situatie van toepassing is. Hieronder kunt u alvast de betreffende toelichting per productvariant downloaden.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers van het Contactcentrum Zakelijke Schadeverzekeringen, telefoon: 088 - 577 21 00 (optie 8). U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. Wij helpen u graag verder.